Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

15 septembrie 2024

La 18 ani s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, iar la 22 de ani a divorțat. Elena Lasconi s-a recăsătorit la 40 de ani: „Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil!” E foarte discretă în ceea ce privește viața personală, iar imaginile de la nuntă stârneau multe reacții. A purtat o rochie atipică „făcuta manual de zeci de mâini de aur”

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, a fost jurnalist, iar viața i s-a schimbat radical după ce l-a întâlnit pe Cătălin, actualul ei soț. La 18 ani s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, iar la 22 de ani a divorțat. 18 ani mai târziu s-a căsătorit cu Cătălin, la mânăstire. Iată cum s-au cunoscut cei doi!



Elena Lasconi a fost realeasă la începutul verii primarul orașului Câmpulung Muscel, iar acum a fost aleasă noul președinte al USR, din primul tur, cu 68% dintre voturi. Dincolo de cariera sa, Elena Lasconi are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. Elena Lasconi s-a căsătorit la vârsta de 18 ani, a adus-o pe lume pe Oana, iar la 22 de ani a divorțat de tatăl fiicei sale. Fosta jurnalista și-a crescut singură fiica și a muncit foarte mult pentru cariera sa. Când nu mai avea nicio speranță, l-a întâlnit pe Cătălin, actualul ei soț.

Cum l-a cunoscut Elena Lasconi pe actualul ei soț




Elena Lasconi a lucrat multi ani la Pro Tv, fiind una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară. S-a înscris în USR Plus și a candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel, și a devenit prima femeie primar din istoria orașului. Dincolo de cariera sa de succes, Elena Lasconi are o poveste de viață impresionantă.

La vârsta de 18 ani s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale,iar la 22 de ani a divorțat. Vedeta și-a crescut singură fiica și a muncit foarte mult pentru cariera sa. După ani de zile, Elena Lasconi l-a întâlnit pe Cătălin, actualul ei soț. Bărbatul a apărut în viața Elenei când se aștepta mai putin.


„Anii au trecut și am început să simt gustul amar al vieții, o neîmplinire sufletească ce depășise deja faza de resemnare, care m-a apropiat și mai mult de Dumnezeu. Atunci am realizat că, de fiecare dată când i-am cerut ceva lui Dumnezeu, el mi-a dat.

Așa ajungem la momentul British Council. Pe străduța pe care parcam când mergeam la cursuri se afla o biserică. Am intrat acolo și m-am rugat: „Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale. Dacă nu, nu'.Și a apărut Cătălin în viața mea. (râde) A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil.”, a spus Elena Lascon pentru Life.ro.

Elena Lasconi și Cătălin s-au căsătorit la mănăstire, în costume populare






Elena Lasconi s-a recăsătorit la 40 de ani, după ce la 22 de ani divorțase de tatăl fiicei sale. Vedeta s-a căsătorit cu Cătălin pe 30 iunie 2012, iar nunta avea să fie una de neuitat. Cei doi au ales să-și unească destinele îmbrăcați în straie populare și cu coroniță de flori pe cap. Fosta jurnalistă declara la acea vreme că este foarte fericită alături de soțul ei. Rochia de mireasă purtată de Elena Lasconi a fost făcută manual.

„Sunt o femeie fericită! M-am pregătit cu mare emoție și cu meticulozitate pentru ziua nunții: 30 iunie. Sunt o româncă adevărată, sunt mândră că aparțin acestui neam și acestui pământ. Aici îmi sunt rădăcinile, iubesc tradiția românească și portul nostru. Așa că rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decoratiunilea absolut totul a fost inspirat din costumele populare și tradițiile romanesti.(…)



Rochia de mireasa, straiele mirelui, tortul, decoratiunile… absolut totul a fost inspirat din costumele populare si traditiile romanesti, rochia a fost facuta manual de zeci de maini de aur. Rochia a fost gandita si realizata cu maiestrie de Vera, de la Atelierul Parlor, care mi-a inteles exact mesajul si care a facut pur si simplu o opera de arta.Am plâns de bucurie la mânăstire, am cântat și dansat la petrecere. Sunt un om norocos și fericit! Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine pentru că știu că au făcut-o cu tot sufletul. M-au învăluit cu dragoste, veselie și bunătate', povestea Elena Lasconi.
Elena Lasconi a fost implicată într-un scandal de proporții cu fiica ei

Elena Lasconi declara într-o emisiune TV că nu susține căsătoriile între persoane de același sex. În urma acestor declarații, Elena Lasconi s-a retras de pe lista candidaților USR pentru europarlamentare, și a declanșat un scandal cu fiica ei, Oana. Tânăra s-a declarat deranjată de atitudinea mamei sale. Oana Lasconi este membru al mișcării LGBTQ.
'Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat'. Este treaba lor. Eu nu am nimic împotriva persoanelor de acelaşi sex, dar nu văd de ce aş milita pentru căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex. Nu am nicio problemă cu relaţiile lor atât timp cât nu-i afectează pe cei din jur', a răspuns Elena Lasconi, care a adăugat că a participat la referendumul pentru familia tradiţională organizat în 2018 şi a votat 'DA'.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts