Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

16 septembrie 2024

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Ion Țiriac (84 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți români. Întrebat dacă este un om zgârcit, Ion Țiriac nu a stat pe gânduri: "Sunt foarte zgârcit!"Omul de afaceri, cu o avere estimată la 2,1 miliarde de euro, a vorbit rareori despre viața sa personală.



El a fost întrebat direct despre numărul de soții pe care le-a avut și nu s-a ferit să răspundă. Cunoscut pentru faptul că este pasionat de zbor, pe langă mașini, sport și vânătoare, Ion Țiriac și-a cumpărat recent un avion de 60.000.000 de euro. Fostul jucător de tenis a fost întrebat direct, în timpul unei emisiuni: "Sunteți un om zgârcit?".

"Aaaaa! Eu sunt foarte zgârcit. Da, sigur că da, așa este!", a răspuns Ion Țiriac, în cadrul emisiunii Prietenii lui Ovidiu.

"Eu am muncit într-o fabrică la 16 ani și aveam 375 de lei pe lună. Deci știu ce înseamnă să câștigi o bucată de pâine. Eu când am împlinit 15 ani aveam 30 de bani în buzunar. Și m-am dus și am cumpărat 2 felii de franzelă. Deci eu știu ce e banul și cum îl câștigi. De asta sunt zgârcit!", a mai afirmat Ion Țiriac.

"Eu nu pot să schimb sau să salvez o țară. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am băgat în politică deloc. Fac ce pot să fac ca un om care a avut puțin mai mult noroc, iar alții care vorbesc de zgârcenie să-mi spună ce au făcut în viața lor. Sau cât costă kilul de pâine. Și dacă l-au câștigat ei sau l-au furat", a încheiat miliardarul român.

Apariție rară! Cine l-a însoțit pe Ion Țiriac la finala turneului de la București
Ion Țiriac (85 de ani), cel mai bogat om din România, nu a ratat finala turneului de tenis feminin de la București, competiție susținută de fundația miliardarului.

La ultimul act al întrecerii din Capitală, Ion Țiriac nu a mers singur.

Sorana Cîrstea (34 de ani, 65 WTA) l-a însotit pe miliardarul român la meciul dintre Miriam Bulgaru și Kathinka von Deichmann.

Rare sunt momentele în care cei doi s-au afișat unul alături de celălalt. Imaginile cu cei doi de la turneul de la București pot fi urmărite în galeria foto de mai sus.

Sorana Cîrstea nu mai joacă tenis în 2024, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la picior.

Sorana Cîrstea s-a operat la Madrid și a transmis deja că va reveni pe terenul de tenis abia în 2025.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts