Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

14 septembrie 2024

Ilie Năstase a divorțat în secret. Ion Țiriac l-a dat de gol: „E cel mai fericit om de pe planetă”

Ilie și Ioana Năstase s-au căsătorit în urmă cu 5 ani, în primăvara lui 2019. De-a lungul timpului, mariajul dintre cei doi a fost presărat de scandaluri, cei doi despărțindu-se și împăcându-se de câteva ori.


Ultima ceartă a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când Ilie Năstase și Ioana au fost surprinși făcând circ în plină stradă, la mare, în stațiunea Mamaia. Totul a pornit de la momentul în care fostul tenismen și-a surprins soția în timp ce vorbea la telefon și i-a făcut o mare scenă de gelozie. ”Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”, a strigat fostul sportiv, ajuns la 78 de ani. Replica Ioanei a venit imediat, cei doi neținând cont că îi aude lumea: ”Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!”.


Ion Țiriac susține că Nasty ar fi divorțat de Ioana


Acum, Ion Țiriac a venit cu o veste-bombă: prietenul său ar fi divorțat de Ioana: ”Năstase, așa cum îl vedeți dumneavoastră, a fost una dintre cele mai iubite și cele mai urâte personalități din sportul mondial. Veneau 10.000 de oameni să îl aplaude și 10.000 de oameni să-l fluiere. Dar veneau 20.000. Astăzi e același lucru, e un personaj. Am auzit că a divorțat acum două săptămâni, iar astăzi am citit că este cel mai fericit om de pe planeta asta”, a spus Ion Țiriac, citat de gsp.ro.

Ioana Năstase a mai avut câteva tentative de a-l părăsi pe Nasty, dar nu a mers niciodată până la capăt. În 2021, ea a depus actele de divorț la Judecătoria Constanța, scriind pe Facebook: "Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții”, dar a renunțat apoi.

Ioana Năstase, cea de-a cincea soție a fostului tenismen


Înainte de Ioana, Ilie Năstase a mai avut 4 soții. Fostul număr 1 mondial s-a căsătorit în 1972 cu Dominique Grazia și au avut un mariaj de zece ani, timp în care modelul belgian a născut-o pe Nathalie. În 1984, Năstase a mers la altar cu actrița Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. După 14 ani, cei doi au divorțat.

În 2004, Năstase s-a recăsătorit cu Amalia Teodosescu, de care s-a despărțit în 2010. Amalia și Ilie au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra. Până la mariajul cu Ioana Simion, Ilie Năstase a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts