Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

16 septembrie 2024

George Simion denunță „înlocuirea de populație” care se petrece în România: Altfel nu poți găsi o explicație logică pentru faptul că avem 6-7 milioane de români care lucrează peste votare și aducem srilankezi, indieni, pakistanezi

Președintele AUR, George Simion, a afirmat că în România se petrece un schimb de populații, în locul românilor din străinătate fiind aduși „srilankezi, indieni, pakistanezi”. Candidatul la președinție a făcut aceste declarații în timpul unei vizite efectuate în județul Gorj, unde a prezentat „planul Simion” pentru energie.




„Dacă există o formulă scurtă prin care pot explica programul nostru de guvernare aceasta este că românii trebuie să fie stăpâni la ei în țară. Altfel, metisajul ăsta despre care a vorbit Dian (Popescu – fost senator – n.r.), înlocuirea de populație, colonizarea de alte populații, care este interzisă în Constituția României, fenomen care se întâmplă în anii aceștia pentru că altfel nu poți găsi o explicație logică pentru faptul că avem 6-7 milioane de români care lucrează peste votare și aducem srilankezi, indieni, pakistanezi. 

Trebuie să ținem de terenul nostru, de pământul nostru, trebuie să ținem de sistemul acesta energetic pe care l-au creat părinții, trebuie să recuperăm pachetele majoritare din companiile strategice, începând cu Petromul.

Cum se întâmplă asta? Prin naționalizare cu o corectă despăgubire, cu o justă despăgubire. Dar despăgubirea nu va avea loc decât după ce analizăm respectarea tuturor clauzelor din contractele de privatizare, vânzare, cumpărare și așa mai departe. Pentru că nu putem să facem cadouri, cum s-au făcut până acum de către clasa politică, unor țări precum Austria, care astăzi, exact ca pe vremea Imperiului Austro-Ungar, exploatează din România petrolul, gazele naturale, lemnul și nu se va întâmpla lucrul acesta în președinția mea”, a explicat liderul AUR.

Simion a mai spus că activiștii climatici urmăresc să elimine și oamenii pentru că „poluează”.

„Această organizație a făcut europarlamentarilor AUR și conducerii AUR o invitație în Germania, pe care o să o onorez la acea carieră la suprafață menționată mai devreme de domnul Dian Popescu, pentru a vedea la fața locului în Germania o carieră deschisă, nouă, care funcționează și respectă toate normele privind protecția mediului.

Sigur, nu produce oxigen, că asta e rolul copacilor. Dacă se așteaptă cineva, Greta Thunberg sau alți activiști de mediu, care ar vrea ca să omoare toate vacile, tot pe același considerent, și eventual să ne omoare bunicii că poluează. Cam asta este gândirea. Avem o populație mult prea mare să oprim orice activitate economică și să reducem numărul populației. Este o ideologie care prinde la o anumită parte a populației din vestul Europei, care a ajuns la un anumit confort material și are genul ăsta de idei. Fiecare are dreptul la o opinie, dar asta nu înseamnă că trebuie să îmbrățișăm ordine care sunt contrare interesului românilor”, a completat Simion.


Președintele AUR a prezentat și prioritățile sale în domeniul energetic.

„În concluzie, prioritățile noastre pe sectorul energetic sunt construirea de către Hidroelectrica, a hidrocentralei cu pompaj invers Tarnița-Lăpuștești și a tuturor celorlalte hidrocentrale aflate în curs de construire. Ne referim aici la Răstolița, ne referim la hidrocentralele de pe Jiu. Finalizarea în maxim un an a lucrărilor la centralele pe gaze de la Iernut și Brăila și punerea în funcțiune a lor, păstrarea funcțională a actualelor capacități de producție de cărbune de la Rovinari și Turceni și finalizarea în următorii 4 ani a celor 3 centrale pe gaze construite în parteneriat cu CEO plus a centralei de la Mintia.

Avem obiective, cum ar fi pachetele majoritare de acțiuni de la Petrom și ale altor companii strategice să fie recuperate treptat. Extragerea gazelor naturale și a țițeiului care trebuie să urmărească evoluția economică, astfel încât să rezulte produse finite pe termen lung și foarte lung și interzicerea temporară a exportului unor resurse. Este foarte important ca orice moleculă de gaz să rămână în țară pentru a servi petrochimia”, a completat Simion.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts