Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

16 septembrie 2024

FOTO Icoană a Maicii Domnului, singurul obiect rămas intact într-o clădire distrusă de incendiu în Bistrița-Năsăud

Pompierii bistrițeni anunță că au găsit o icoană intactă într-o clădire care a fost distrusă de un incendiu. Pompierii susțin că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.



Incendiul a avut loc vineri, în localitatea Lechința. După ce au stins flăcările, pompierii au găsit o icoană aproape intactă. Este o icoană a Maicii Domnului aflată chiar în zona în care s-a produs incendiul.

„În urma unui incendiu violent, cu flacără deschisă, ce a izbucnit ieri în localitatea Lechința, pompierii au găsit o icoană a Maicii Domnului, care a rămas aproape intactă, chiar dacă a fost găsită în zona focarelor”, au scris reprezentanții ISU Bistrița – Năsăud pe Facebook, potrivit Mediafax.

Pompierii anunță că s-au mai confruntat cu astfel de situații

„Nu este prima dată când pompierii bistrițeni se găsesc în astfel de situații. E ca și cum, printre flăcări, un semn divin ne-a amintit că speranța unui nou început nu arde niciodată”, au precizat pompierii.




Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts