Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

1 decembrie 2023

Dafinul „curăță” oasele și articulațiile – Terapia de 3 zile cu dafin împotriva durerilor de articulații

Din cele mai vechi timpuri, dafinul este considerat unul dintre cele mai eficiente leacuri împotriva durerilor de articulații. Depozitele toxice de sare, formate pe oase și pe încheieturi, limitează raza de mișcare și cauzează inflamații dureroase.


 Una dintre modalitățile de a evita aceste boli este de a „curăța” regulat încheieturile și oasele.

Ziua 1: se rup 5 g de frunze de dafin și se pun în 300 ml apă fiartă. Se lasă la fiert la foc mic, timp de 5 minute după care se transferă într-un termos și se pune deoparte timp de 5 ore. Ulterior, se strecoară și se bea, cu înghițituri mici, la fiecare 15-20 de minute pe o perioadă de 12 ore.

Atenție! A nu se consuma tot lichidul deodată: poate cauza hemoragie.

Ziua 2 și 3: se continuă ca în ziua 1. Este o terapie în două etape, într-un interval de 7 zile și se folosește doar o singură dată pe an.

Observații

În timpul terapiei, urina poate căpăta orice culoare, de la verde până spre roșu deschis, pentru că se elimină nisipul și sărurile. În timpul acestei terapii, nu se va consuma carne, brânză, ouă, urdă etc.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts