Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

26 noiembrie 2023

Cele mai eficiente remedii care previn INFARCTUL şi întineresc organismul

Există mulţi factori care cresc riscul de a face infarct.
Printre aceştia:


Fumatul şi expunerea pe termen lung la fumatul pasiv
Hipertensiunea

Niveluri crescute ale colesterolului şi trigliceridelor
Lipsa activităţii fizice

Obezitatea
Diabetul

Stresul
Alcoolul
Factorul ereditar.

Prevenirea infarctului se poate face cu ajutorul remediilor naturiste, ieftine şi la îndemâna oricui, rezultatele obţinute fiind stabile în timp.

Mai mult decât atât, terapia naturală pentru prevenirea infarctului ajută şi la întinerirea organismului, la revigorarea lui, la dobândirea echilibrului interior.

Păducel (Crataegus oxyacantha, C. monogina)


Are efecte vasodilatatoare, reduce efectele negative ale tensiunii psihice asupra sistemului cardiovascular (are şi acţiune calmantă), ajută la normalizarea tensiunii arteriale.Se combină în proporţii egale pulbere din fructe şi flori uscate de păducel. Se ia câte 1 linguriţă rasă, de 4 ori pe zi, în cure de 3 luni, cu 2-3 săptămâni de pauză.

Talpa-gâştei (Leonurus cardiaca)



Este recomandată mai ales persoanelor care suferă de aritmie (palpitaţii), tahicardie, tensiune arterială oscilantă.Se ia câte 1 linguriţă de tinctură obţinută din părţile aeriene de plantă, de 4 ori pe zi, cu puţină apă. Cura durează 2 luni, fiind urmată de 15 zile de pauză, după care se reia.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts