Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

4 iunie 2017

Terapia MINUNE cu APĂ- unul dintre secretele medicinei tradiționale japoneze. Iată în ce moment din zi este bine să bem apă

Cu totii stim ca este recomandat sa consumam cel putin 2 litri de apa pe zi pentru a fi hidratati si sanatosi. Dar dincolo de cantitate, se pare ca si momentul din zi in care consumam apa trebuie bine ales.





Se pare ca in Japonia a devenit o “regula” populara aceea de a bea cate un pahar cu apa imediat cum te-ai trezit. Japonezii cred ca un asemenea obicei are numeroase beneficii pentru sistemul nostru digestiv si circulator si se pare ca si studiile cercetatorilor americani confirma acest lucru.

Aceasta “regula” japoneza are rezultate pozitive in mai multe afectiuni precum: durerile de cap, durerile musculare, atrita, epilepsie, obezitate, tuberculoza, meningita, gastrita, diabet, constipatie, greata, voma, dar si in cazul unor probleme ale inimii, rinichilor si uterului, scrie thegreencreator.com.

Iata cum functioneaza aceasta regula japoneza:


Imediat dupa ce te-ai trezit, trebuie sa bei, pe stomacul gol, cate 4 pahare a 200 de ml de apa.

Daca nu poti consuma aceasta cantitate de prima data, ar fi bine sa incepi cu un singur pahar si treptat sa cresti doza pana te obisnuiesti.

Dupa ce ai terminat de baut apa, asteapta 45 de minute pana la micul dejun. Dupa ce ai terminat de mancat micul dejun, nu trebuie sa mai mananci sau sa bei nimic timp de 2 ore.

Sursa: exquis.ro
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts