Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

22 mai 2017

Scapă de CĂPUȘE cu leacuri din bătrâni. Încercați aceste remedii sigure și NU VEȚI AJUNGE LA DOCTOR

Medicul de origine siriana Tala Hamad, bacauan insa de multi ani si foarte bun amic cu toti jurnalistii, ne aminteste leacuri din batrini pentru a scapa de capusele fixate pe corp. Talal spune ca are si o experienta proprie, in acest sens, si il cred, pentru ca este mare iubitor de natura si are o casa la curte.








 „Vad, la televizor, ca s-au inmultit cazurile de pacienti muscati de capuse – spune Talal. Din batrini si din experienta proprie (avind animale in curte), indiferent de stadiul in care se afla capusa (doar o pata neagra ori deja umflata de singe, cit un bob de fasole), stiu ca pot fi folosite doua remedii sigure”.

Daca deja s-a prins capusa de piele si ai in casa untura, acoper-o complet cu untura solida. Dupa doua-trei minute capusa se desprinde (pentru ca se sufoca, deoarece untura nu permite sa mai treaca aerul). Daca tot nu s-a desprins, pui untura din nou. 

Daca ai, insa, tinctura de iod, imbibi foarte bine un tampon de vata si il tii pe capusa citeva minute (3 – 4 minute), iar aceasta se va desprinde. Eventual, mai picuri citiva stropi de tinctura pe tampon in timp ce il tii pe capusa. Atentie, insa, nu se foloseste iod simplu, ci numai tinctura! Daca insecta este adinc prinsa in piele, repeti operatiunea. Atunci cind o rupi fortat si ramine capul in piele, se produce infectia. „Faceti acestea si nu veti ajunge la doctor” – a conchis Talal, foarte sigur pe el. (Petru DONE)

Sursa: zdbc.ro
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts