Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

23 mai 2017

O idee GENIALĂ! Iată ce se întâmplă dacă puneți zaț de cafea pe o folie de aluminiu și îi dați foc

Vara este una dintre cele mai minunate perioade ale anului. Însă ea ar fi încă mai bună, dacă nu ar exista țânțarii supărători și alte insecte dăunătoare. Pe lângă zumzăitul deranjant, multe dintre ele sunt purtătoarele diferitor infecții.






Din păcate, repelentele din comerț nu sunt întotdeauna eficiente. Pe lângă aceasta, ele sunt scumpe și foarte toxice. În mod deosebit copiii sunt susceptibili la efectele lor negative. Asemenea substanțe pot provoca reacții alergice, afecțiuni cardiace și influențează negativ celulele nervoase. De aceea, vă sfătuim să uitați de repelentele din magazine și să începeți să adunați zațul de cafea…

Țânțarii și alte insecte, care se hrănesc cu sânge, au mulți receptori olfactivi, cu ajutorul cărora ei caută („miros”) sursele de sânge. Acest aspect îi face mai sensibili la anumite mirosuri — spre exemplu, la mirosul de fum. De aceea, cea mai bună modalitate de a ne apăra de aceste insecte deranjante este arderea zațului de cafea. În primul rând, el eliberează o aromă puternică și, în al doilea rând, produce mult fum.

Dacă ați hotărât să stați afară, pe o terasă deschisă sau la balcon, pur și simplu puneți zațul uscat pe folie de aluminiu sau pe farfurie și dați-i foc. De asemenea, puteți să-l combinați cu foi mărunțite de dafin.

Această soluție este foarte eficientă și este absolut inofensivă pentru om. Apropo, zațul vă va ajuta să alungați atât țânțarii, cât și muștele, furnicile și melcii.

Atacul țânțarilor va începe în a doua jumătate a lunii iunie. De aceea, vă recomandăm să luați în considerare acest articol. De asemenea, distribuiți-l prietenilor voștri! Ei vă vor fi recunoscători!

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts