Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

1 aprilie 2017

REMEDIU JAPONEZ pentru a arăta tânăr chiar şi după vârsta de 50 de ani!

Probabil ca ati auzit ca cele mai multe femei din Japonia sunt considerate a fi frumoase si tinere, din cauza unei substante misterioase. De fapt, aceasta substanta misterioasa este celebrul orez japonez care esete abundent in proprietati benefice.






Acest orez este bogat in doua substante numite scualen si acid linoleic. Acesti acizi au proprietati antioxidante foarte puternice si au de asemenea capacitatea de a stimula crearea de colagen, care este cunoscut ca reduce ridurile.

Scualenul este o substanta care se gaseste in orez. Aceasta substanta poate proteja pielea de toate efectele nocive cauzate de soare. Orezul este de asemenea bogat si in oryzanol gamma, care are capacitatea de a reduce nivelul de colesterol si de a proteja inima. Pe langa toate astea, orezul mai este si foarte plin de vitamina E. Aceste proprietati benefice ale orezului au fost dovedite stiintific. 

Orezul poate ajuta la intinerirea pielii intr-o perioada foarte scurta de timp. Mai jos vei gasi reteta pentru intinerirea pielii intr-o perioada foarte scurta de timp.

Ingrediente:


  • 3 linguri de orez
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura de lapte


Mod de preparare:


Prepararea acestui remediu este foarte simplu si usor. 

- In primul rand fierbeti orezul timp de 2 minute. 

- Apoi, strecurati-l si pastrati apa in care orezul a fost fiert pentru utilizare ulterioara. 

- Adaugati o lingura de lapte cald si o lingura de miere in orez si amestecati bine. 

- Puneti aceasta masca pe pielea curata si uscata. 

- Lasati masca pe fata pana cand se usuca apoi spalati fata cu apa in care ati fiert roezul.

Apa de orez si proprietatile sale:


Aceasta apa de orez este foarte benefica. Te va ajuta sa iti imbunatatesti circulatia sangelui si va actiona ca un antioxidant care va hidrata pielea si te va ajuta sa scapi de riduri. Aceasta apa mai este de asemenea buna pentru a reduce orice fel de inflamatie a pielii.

Daca doresti rezultate si mai bune, repeta aceasta procedura cel putin o data pe saptamana. O multime de oameni deja au incercat aceasta reteta miraculoasa si benefica si toti sustin ca este extrem de eficienta!


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts