Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

5 aprilie 2017

Ai circulaţia proastă? Iată cum poţi să rezolvi această problemă în doar 20 de minute

Circulația proastă a sângelui este o problemă de sănătate des întâlnită, afectând oameni de toate vârstele. Experții susțin că această problemă de sănătate poate fi rezultatul mai multor factori: nivel ridicat de colesterol, o dietă săracă, sedentarism etc.







Putem spune că circulația sângelui este printre primele arii afectate de un stil de viață sedentar. Totuși, problema nu se rezumă doar la atât, ci o circulație proastă a sângelui poate duce la alte probleme de sănătate. Celulele tale nu vor primi suficienți nutrienți și oxigen, iar fluxul de sânge va fi plin de colesterol și grăsimi care ar putea bloca arterele.

Cu toate acestea, nu vă speriați, deoarece astăzi vă vom arăta unsprezece metode care s-au dovedit foarte eficiente și avantajoase pentru îmbunătățirea circulației sângelui. Dacă, pe lângă aceste metode, adoptați și o dietă echilibrată, nu veți mai întâmpina probleme cu circulația sângelui, noteaza healthydefinition.com.

1.Întinderile


Întindeți-vă picioarele în fiecare dimineață. Vă va ajuta în tratarea multor probleme de sănătate.

2.Exerciții ale încheieturilor


Trebuie să faceți acest lucru: ridicați degetele de la picioare în timp ce stați în picioare. Repetați acest exercițiu de 10 ori.

3. Exerciții pentru gât


Este foarte ușor: tot ce trebuie să faceți este să vă rotiți capul de la stânga la dreapta. Numărați până la zece. Apoi, rotiți capul și aplecați-l spre piept.

4. Flotări


Faceți un set de 10 flotări după dușul de dimineață. Acest lucru vă va da energie pentru întreaga zi.

Întăriți degetele de la picioare și călcăiele
Cu siguranță trebuie să faceți acest lucru trebuie: asezați-vă pe podea cu genunchii îndoiți la 90 de grade. Apoi, ridicați degetele de la picioare, în timp ce țineți călcâiele pe sol. Apoi, reveniți pe podea.

5. Exerciții pentru picioare


Doar răsuciți picoarele în sensul acelor de ceasornic în timp ce stați pe un scaun. Repetați acest exercițiu de 10 ori.

6. Exerciții pentru mână


Înainte de a explica în ce constă, trebuie menționat că acest exercițiu previne apariția crampelor și, în același timp, îmbunătățește circulația sângelui. Trebuie doar să întindeți degetele de la mână, apoi să le țineți sub formă de pumn timp de 5 secunde. Apoi, relaxați încheietura și rotiți brațul din umăr. Rotiți timp de un minut.

7. Mersul pe jos


Mersul pe jos este cel mai bun mijloc prin care se poate rezolva această problemă de sănătate. De asemenea, mersul pe jos ajută la reducerea stresului. Acest lucru înseamnă că ar trebui să faceți plimbări regulate, cel puțin de 3 ori pe săptămână.

8. Înotul


Înotul pune în funcțiune toți mușchii și stimulează circulația sângelui. Înotul este benefic pentru persoanele de toate vârstele, în special pentru cei cu probleme ale mușchilor și încheieturilor.

9. Yoga


Este dovedit că yoga are beneficii mari în ceea ce privește circulația sângelui.

10. Mersul pe bicicletă


Mersul pe bicicletă îmbunătățește circulația sângelui în părțile inferioare ale corpului.

11. Dansul


Dansul îmbunătățește circulația sângelui. Nu ratați niciodată ocazia de a dansa


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts