Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

14 martie 2017

Sucul miraculos al lui Dr. Oz! Combinație de 3 ingrediente banale care ard grăsimi și în timp ce dormi!

Un suc de slăbit din doar 3 ingrediente banale, inventat de celebrul Dr. Oz, a ajuns să fie motiv de amenințări.








După ce dr. Mehmet Oz a făcut publică rețeta acestui suc miraculos, companiile farmaceutice l-au amenințat, pe motiv că le poate strica afacerile.

Trăim într-o lume în care majoritatea oamenilor își doresc să slăbească. În acest context, celebrul Dr. Oz s-ar părea că a inventat o băutură care ne-ar putea ajuta să slăbim, chiar și în somn. Din doar 3 ingrediente banale, medicul american a compus o rețetă miraculoasă de suc, care dacă este consumat zilnic, înaintea meselor principale ale zilei, ar putea ajuta pe oricine să scape de kilogramele în plus.

Ce conține sucul miraculos al lui Dr. Oz


Ei bine, pentru a obține acest suc nu ai nevoie decât de:


- Un pahar de suc de grepfrut

- 2 lingurițe de oțet din cidru de mere

- 1 linguriță de miere

Care sunt efectele sucului de slăbit recomandat de Dr. Oz

Dincolo de faptul că este gândit special pentru a arde cât mai multe grăsimi, acest suc are marele avantaj de a-și face efectul pe tot parcursul zilei, dar și noaptea! Băut zilnic, cu 30 de minute înaintea meselor principale, sucul inventat de Dr. Oz promite să ne ajute digestia, să ardă grăsimile și să ne întărească sistemul imunitar.

3 ingrediente banale, dar cu proprietăți miraculoase

Știm deja despre sucul de grepfrut că este de real ajutor în dietele de slăbire. Bogat în vitamine și minerale, el mai conține însă și niște enzime, care reglează nivelul zahărului din sânge și, drept urmare, ne ajută să slăbim încet, dar sigur.

Pe de altă parte, oțetul din cidru de mere inhibă apetitul alimentar și este și el folosit atât pentru slăbire, cât și pentru alte probleme de sănătate, de sute de ani.

Nu în ultimul rând, mierea, cel de-al treilea ingredient din sucul-minune inventat de Dr. Oz, are și ea o mulțime de proprietăți. Printre acestea – faptul că este cel mai eficient energizant natural, dar și un produs bogat în vitamine, minerale și antioxidanți, cu acțiune antibacteriană.

Sursa: poatenustiai.ro

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts