Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

30 martie 2017

Sigur nu știai asta! Boabele de muştar tratează cele mai COMUNE şi PERICULOASE BOLI!

Desi boabele de mustar sunt foarte mici, ele ascund o putere nutritionala si terapeutica exceptionala. Citeste in continuare pentru a afla care sunt beneficiile incredibile pe care le au aceste boabe si ce boli poti trata cu acestea.






Stim despre mustar ca este folosit cu succes in bucatariile din toata lumea. Mai putin cunoscut este faptul ca acest condiment combate durerile de cap si raceala.

Boabele de mustar sunt o sursa buna de potasiu, magneziu, proteine si calciu. Acestea mai contin si uleiuri, sinigrina, mucilagii si mirozina.

Scade nivelul colesterolului rau


Mustarul este recunoscut pentru faptul ca scade nivelul colesterolului rau din organism. In acest sens, este recomandat un tratament naturist cu boabe de mustar. Iata ce presupune acesta: Inainte de masa, cu aproximativ jumatate de ora, se inghite cate o lingurita de boabe de mustar, intregi, cu apa.

Spune adio durerilor crunte de cap


Cei care sufera de migrene pot sa incerce tratamentul cu pasta de mustar. Tot ce trebuie sa faca este sa aplice aceasta pasta pe ceafa sau la tample si s-o lase sa actioneze aproximativ o ora. Clateste apoi zona cu apa calduta.

Un excelent laxativ natural


Boabele de mustar cresc tensiunea arteriala, dar sunt si un grozav laxativ natural. In cazul constipatiei se recomanda un tratament cu mustar alb. Se incepe in prima zi cu o lingurita de seminte de mustar alb cu putina apa, marind doza la 2 lingurite timp de 3 zile. Nu se fac tratamente prelungite si nu se administreaza copiilor.


Te scapa de raceli


Mustarul este si un bun antiinflamator. Baia cu boabe de mustar este un eficient remediu naturist impotriva racelilor, virozelor si gripelor, pune sangele in miscare si alunga frisoanele. Acest condiment iti poate fi un aliat de nadejde in pneumonii, bronsite si astm bronsic.

Indeparteaza kilogramele nedorite


Boabele de mustar negre sunt recomandate in regimurile de slabire. Gustul lor usor picant taie pofta de mancare.

Atentie!


Persoanelor care sufera de colon iritabil le este contraindicat consumul oricarui tip de mustar.

Sursa: clicksanatate.ro
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts