Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

24 martie 2017

Scapă rapid de INFECŢIILE RENALE cu acest remediu simplu

Infectiile renale apar atunci cand bacteriile infecteaza rinichii. Acest tip de bacterie traieste in intestin si este numita E. coli.





Femeile si copii sunt cei mai expusi riscului de a dezvolta o infectie la rinichi. Cele mai frecvente simptome sunt: febra mare, diaree, greata, frisoane incontrolabile si dureri de spate.

Daca nu este tratata corespunzator si la timp, infectia renala va poate afecta permanent rinichii si bacteria se poate raspandi in fluxul sanguin si sa provoace o infectie si sa va puna viata in pericol.

Exista multe remedii naturale care pot rezolva problma, dar fie ca ma crezi sau nu aceasta planta este cea mai eficienta in tratarea infectiilor renale is functioneaza aproape imediat!

Patrunjelul este un diuretic grozav, multi fitoterapeuti folosindu-l pentru tratarea infectiilor renale si ale vezicii urinare. Din cauza efecetlor sale, patrunjelul poate ajuta la eliminarea toxinelor din corp si a materialelor suplimentare din rinichi.

In acest articol va vom arata doua metode eficiente prin care sa tratati rinichii cu patrunjel.


Metoda 1: 

Maruntiti patrunjelul. Adaugati 1 lingura de patrunjel proaspat zdrobit sau uscat intr-un castron cu apa clocotita si lasati-l timp de 5 minute. Lasati-l sa se raceasca putin apoi strecurati amestecul. Beti acest remediu de doua ori pe zi, timp de cateva saptamani.

Metoda2: 

Amestecati ¼ ceasca de suc de patrunjel, cu ½ cana de apa si putina miere si suc de lamaie. Beti asta de 2 ori pe zi timp de 1-2 saptamani.

Nota importanta: 

Consultati un medic inainte de a utiliza aceasta planta deoarece poate interfera cu anumite medicamente.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts