Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

16 martie 2017

Reţetă tibetană pentru o sănătate de fier. Se consumă dimineaţa pe nemâncate

S-a descoperit reteta tibetana pentru o sanatate de fier preparata din muguri de mesteacan, musetel si sunatoare.







Se pare ca tibetanii cunosteau multe retete naturiste pentru sanatate si mai ales contra cancerului. Aici mai aveti la indemana o reteta tibetata care va poate apara de CANCER.

Pentru a avea un efect excelent, aceasta licoare magica se bea dimineata pe stomacul gol si inainte de culcare. Mai jos aveti ingredientele si metoda de pregatire, alaturi de sfaturile necesare pentru administrare.

Ingrediente


- 500 ml. de apa, fierbinte

- 100 g de muguri de mesteacan

- 100 g de musetel

- 100 g de sunatoare

Preparare 


Se amesteca ierburile intr-un recipient adecvat.
Din acest amestec pe baza de plante, luati 1 lingura si apoi se toarna 500 ml. apa clocotita.
Asteptati 20 minute si apoi se strecoara.

Jumatate din compozitie se consuma dimineata pe stomacul gol, cu 30 minute inainte de micul dejun. Cealalta jumatate – chiar inainte de culcare. Opțional, puteti adauga un pic de miere (dupa gust).

Este stiut faptul ca bunicii nostri consumau ceaiuri din aceste plante, mai ales de musetel si sunatoare. Sunatoare este probabil, cel mai popular antidepresiv natural, cu efect sedativ. De asemenea elimina spasmele sistemului digestiv, are proprietati anti-inflamatorii.

Atentie! Sunătoare creste sensibilitatea organismului la radiații UV. Daca ati consumat aceasta planta, este mai bine sa nu va expunti mult la soare. Supradozajul cu sunatoare cauzeaza letargie si somnolenta.

Mesteacanul este folosit pentru ateroscleroza, pietre la rinichi, ulcer gastric si multe altele. Puteti citi aici mai multe despre proprietatile magice ale acestuia.

Sursa: imaginea.info
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts