Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

6 martie 2017

Reţetă miraculoasă pentru o viaţă lungă şi sănătoasă - Făcută de un apicultor în vârstă de 95 de ani!

Un barbat in varsta de 95 de ani cu numele Georgi Todorov este foarte renumit in randul apicultorilor din Bulgaria. In Asociatia de Albine sin Bulgaria existe peste 1000 de apicultori iar Georgi este Presedintele acesteia de peste 25 de ani.





Georgi are grija de 140 de stupi de albine aflati pe doua campuri diferite. O parte este stabilita in satul Smilet iar cealalta in zona Brezovo.

Un jurnalist a dorit sa afle de la Georgi care este secretul pentru a ramane mereu tanar si in forma. El nu a avut de ce sa ascunda acest lucru si l-a impartasit tuturor care il intrebau:

Pentru a fi mereu tanar, nu va trebuie nu stiu ce alimentatie sau nu stiu ce creme cu care sa va dati pe piele…..eu unul va spun ca va trebuie urmatoarele:

  • 500 de grame de miere
  • 500 de grame de suc de lamaie
  • 100 de grame de polen
  • 1 lingura de scortisoara

Pentru a pregati amestecul trebuie sa adaugati sucul de lamaie peste polen si apoi sa amestecati impreuna cu mierea de albine. Apoi amestecul trebue lasat ferit de lumina zilei timp de 24 de ore si la final adaugati o lingurita de scortisoara.

Pentru a consuma acest amestec trebuie sa puneti o lingurita din remediu intr-o cana cu apa si sa amestecati. Georgi a afirmat ca remediu il consuma cu 30 de minute inainte de fiecare masa a zilei.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts