Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

17 martie 2017

REMEDIUL ANTIC care îţi va şterge petele de pe faţă ca o radieră!

Multe femei folosesc produse din comert pentru a-si ingriji pielea sa arate mai tanara. Ar trebui sa stiti ca bunicile noastre nu mergeau la salon pentru a se infrumuseta, in schimb, foloseau diferite produse naturale care le ajutau sa aiba o piele perfecta. Probabil va intrebati, ce foloseau?







A venit momentul sa iti dezvaluim secretul despre remediul nostru natural care te va ajuta sa obtii o piele minunata. Folosirea acestei solutii naturale iti va reduce ridurile si le va sterge precum o radiera.

Sucul de fructe de padure


Cele mai bune solutii pentru o piele perfecta sunt afinele, coacazele sau orice fruct de padure. Tot ce trebuie sa faci este sa storci un pumn de fructe de padure. Dupa aceea, inmoaie o bucata de tifon in suc si pune-o pe fata. Las-o sa actioneze 15 minute si clateste dupa.

Praf de copt


Formeaza o pasta din apa plata cu praf de copt. Aplica pasta pe zona problematica a pielii tale. Maseaza si clateste.

Suc de lamaie


Cei care nu sunt alergici la citrice, pot prepara o masca din smantana si suc de lamaie. Proportiile sunt de 1:1. Aplica pe fata si asteapta 15 minute dupa care clateste.

Usturoi


Pentru a elimina petele si pentru a albi pielea, foloseste usturoi pentru ca are multe uleiuri esentiale in compozitie. Clateste-ti fata cu bucatele de ustori de cateva ori pe zi.

Zinc si seleniu


Deficienta de seleniu si zinc cauzeaza aparitia petelor pe piele. Pentru a creste nivelul acestor doua elemente importante frumusetii unei persoane, trebuie sa consumi: cereale, fructe uscate, lapte, porumb, linte, peste si fructe de mare, ficat si susan.

Nu ezita si foloseste aceste remedii naturale pentru a-ti curata pielea de pete. Nu uita sa recomanzi aceste ingrediente usor accesibile si celor care au probleme cu tenul.

Sursa: ccplus.ro
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts