Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

29 martie 2017

Faceți cunoscut tuturor! Potrivit Nestle, „ființele umane nu au dreptul la apă.“

Peste tot în lume, Nestle  încearcă să privatizeze și să controleze apa - inclusiv resursele apă publice. Această agresiune nu poate continua așa - si noi suntem aici pentru a vă ajuta să vă faceți vocea auzită!



În calitate de președinte Nestle, Peter Brabeck, a explicat: „Singura opinie, care eu cred că este extremă, este reprezentată de NGO, care tot spune că apa este un drept public. Asta inseamnă că o persoană umană ar trebui să aibă dreptul la apă. Asta este o EXTREMĂ.”

Da, ați citit bine. Potrivit Nestle, tu - ca o ființă umană - nu ai un drept public la apă.

Citatul lui Brabeck a devenit de atunci foarte răspândit la scară largă. El și-a restras declarația, dar politicile Nestle au rămas neschimbate; Fiind o companie, ei incă doresc să dețină controlul asupra apelor planetei.

Noi nu trebuie să acceptăm așa ceva, ba din contră. Trebuie să ne ridicăm cu toții și să ne facem auziți. Să spunem Nestle să oprească imediat acest control, și să spunem Nestle că noi avem dreptul la apă gratuită și curată toată viața!

La Forumul Mondial al Apei în 2000, Nestlé a facut presiuni pentru a opri apa de la a fi declarată  ca drept universal. Pentru Nestlé, acest lucru înseamnă miliarde de dolari în profituri. Pentru noi, aceasta înseamnă plata de până la 2.000 de ori mai mult pentru apă potabilă, deoarece provine dintr-o sticlă de plastic.

Noi nu credem că acest lucru este normal și bănuim simțiți la fel: Apa curată este o resursă care ar trebui să fie disponibilă tuturor.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts