Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

19 martie 2017

Porumbul violet un super aliment: PREVINE OBEZITATEA, DIABETUL şi CANCERUL

Porumbul violet este in grupul Peruvian de super alimente. Este cultivat in zonele de pe litoral, precum si in munti. Cunoastem cateva plante violet in natura si , prin urmare , pentru oamenii care incearca sa manance un curcubeu nutritionist , porumbul violet este o alegere fantastica.






Beneficiile de baut suc de porumb violet


Antioxidanti

Experti in nutritie si alimentatie spun ca culturile naturale care sunt colorate cu un violet inchis au mai multe cantitati de antioxidanti, antocianine, pentru a fi mai precis. Antociani este cel mai puternic antioxidant descoperit in cuvantul nutritional. Cu cat este mai puternica culoarea violet intr-un produs cu atat este mai bogat. Prin urmare , porumbul violet este cel mai puternic aliment pe lume

Anti-diabetic

Suc de porumb violet ! Antocianii acestuia poate ajuta la intarirea sistemului nostru glandular, care afecteaza pancreasul si modul in care sunt secretate in mod normal de insulina naturala. De asemenea, tonuifieaza obezitatea si pastreaza grasimea la niveluri normale, pastrand corpul in proportiile sanatoase. Mai putine grasimi si o greutate corporala normala este un mod normal pentrua a evita cresterea nivelului de zahar din sange.

Anti-cancer

Avand in vedere ca sucul porumb violet este bogat in antioxidanti, acesta va actiona ca un remediu protector impotriva cancerului. Antioxidantii ajuta la eliminarea tumorilor, a cancerului si uciderea celulelor canceroase din cauza combinatiei de antociani, vitamina C si E.

Anti-inflamator

Proprietatile anti-inflamatorii au fost descoperite la Universitatea Tokai Gakuen din Nagoya, Japonia. Aceasta a confirmat ca raspunsul anti-inflamator al G3G are beneficii interne ale antocianilor.

Reteta pentru sucul de porumb


Ingrediente:

- 1 cana de fruct (proaspat)

- ½ cana de suc de lime

- 2 catei de usturoi

- 2 bete de scortisoara

- 2 litrii de apa

- 100g de boabe de porumb violet

- Indulcitor

Indicatii:

Pentru a preparar propriul suc de porumb violet, umpleti un vas cu boabele de porumb si adaugati 1 litru de apa. Adaugati batoanele de scortisoara si cuisoare si fierbeti amestecl peste noapte la foc mare. Dupa aceea, acoperiti oala si mai lasati-o la fiert. Continutul se va transforma dintr-o culoare violet, intr-o culoare violet rece.

Se toarna continutul intr-un recipient apoi se umpla oala cu apa din nou si se fierbe la foc mic. Apoi, dupa o ora, turnati amestecul in acelasi recipient.

Stoarceti o cana de lamai verzi proaspete in lichid si lasati-l sa se raceasca. Puneti-l in frigider si ati terminat! Amestecul este gata de consum.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts