Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

7 martie 2017

OTRAVA care te îmbolnăvește de CANCER, se găsește în toate magazinele, iar tu o consumi crezând că mănânci sănătos!

Auzim de tot mai multe cazuri de cancer in jurul nostru, iar bolii acesteia ii cad victime inclusiv oameni care au dus o viata cumpatata si s-au tinut departe de tutun sau de alcool.






Ne intrebam, de unde? Unul dintre raspunsuri se afla in otrava nevazuta care ne este bagata in hrana.

Ne ferim sa mancam carne de porc, pentru ca nu este buna pentru colesterol. Este recomandat puiul, ca este mai sanatos, dar puiul, pentru a creste pe repede-nainte, sa fie bun de sacrificat dupa 40 de zile (ceea ce in batatura taranului se intampla in cateva luni), este indopat cu hormoni si cu tot felul de chimicale.

Dai copilului sa manance piept de pui, ca e slab si bun, dar, din cauza hormonilor estrogeni, fetitelor le apare menstruatia cu cativa ani mai devreme si sunt expuse riscului de cancer uterin, iar baietii se confrunta cu riscul de cancer mamar. 

Daca nici puiul nu este bun, atunci ne indreptam spre carnea de peste. Numai ca pestii mari (ton, cod) retin metalele grele (plumb, mercur, cadmiu etc.), provenite de la poluare, iar acestea, ajunse in corpul nostru, se acumuleaza in rinichi, ficat, oase, creier si duc la inevitabilul cancer. Pestii din crescatorii sunt si mai periculosi. Pangasiusul e considerat o adevarata otrava. Zici ca e sanatos sa mananci somon, ca are Omega 3?

Somonul de crescatorie, cel care se gaseste de obicei in magazin, e chiar boala curata si medicii sfatuiesc femeile gravide sa se tina departe de asa ceva, asa cum le sfatuiesc sa nu fumeze. In carnea de somon de crescatorie ai parte de pesticide, de mercur, de dioxina, inclusiv de colorant (caci i se administreaza colorant in hrana, sa se obtina carnea roz). 

Vrei sa eviti aceste pericole si te gandesti la o alimentatie vegetariana?

Nu ai rezolvat nimic. In afara de organisme modificate genetic, dai de pesticide sau de ingrasaminte chimice. Ti se spune ca e bine sa mananci cat mai multa verdeata? Tocmai in frunza planta isi face stocuri din azotatii, nitratii sau nitritii cu care o alimenteaza agricultorii, pentru produse mari si aratoase, pentru recolte record. 

Prin urmare, oricum ai da-o, nu ai scapare. Otrava iti este administrata lent, cu fiecare imbucatura, si va exista un moment critic in care corpul tau va ceda. Inainte de termen. Si nu vorbim de cazuri izolate, ci de un fenomen generalizat. Prin urmare, nu sunt doar crime, ci e de-a dreptul genocid. Si de ce toate acestea? Pentru ca unii sa faca profituri uriase.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts