Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

26 martie 2017

ÎNGROZITOR! O femeia a cumpărat o varza de la supermarket, iar acasă a realizat că e din plastic

Pentru că este mult mai uşor să faci alimente din chimicale, decât să le plantezi în pământ şi să aştepţi să crească, japonezii s-au gândit că şi legumele trebuie să meargă pe această traiectorie.







Cu ingrediente pline de E-uri care sa ofere un gust autentic de varza, aceștia au reușit sa facă o pasta verzuie pe care au întins-o pe o folie, ca mai apoi sa o inghete, sa o modeleze si sa o faca sa arate exact ca leguma care apare pe tarabe, scrie antena3.ro.

Femeia din clipul de mai jos a cumpărat o varză de la supermaket, iar acasă a realizat că e din plastic. Iată cum a probat.




Clipul de mai sus nu este unul singular. Pe internet circula altele asemănătoare în care ni se prezinta cum este realizata varza artificiala, ce poate ajunge oricand si pe mesele noastre. Campioni sunt asiaticii.

Mai jos veti vedea cum varza pe care o face acest bărbat este 100% artificiala, nu există nimic natural în ea.


Pentru realizarea foii de varza s-a folosit amidon si coloranți artificiali alimentari. Rezultatul final este unul incredibil. Varza artificiala seamănă leit, mai ales ca aspect, cu cea naturală, pe care o cumpăram din piețe. 
Gustul, poate si el identic cu cel al unei verze naturale. Cu siguranța acest produs va apărea pe piața, daca nu este deja, la fel ca si orezul din plastic sau celebrele oua chinezești, false produse din gelatina, coloranți si alte chimicale foarte periculoase pentru sănătate.

Iata cum, fără sa vrem devenim cobai in aceasta lume controlata din ce în ce mai mult de oamenii care au bani, iar goana după avere nu mai are limite.

Oamenii sunt tentați să distrugă natura pentru a face ceva artificial, din care să câștige cat mai multi bani.
Sursa: infoalert.ro

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts