Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

22 martie 2017

In 4 zile scapi de 3 kg! Slăbeşti sănătos şi rapid cu ajutorul acestei salate!

Salata este prima si cea mai sanatoasa optiune pentru o dieta alimentara. Mai mult, salata a devenit o specialitate a casei in randul familiior c are gatesc si se hranesc sanatos.







Urmatoarea salata este, cu siguranta, una sanatoasa si foarte gustoasa. Consumand-o timp de doar 4 zile, vei da jos pana la 3 kilograme.

Ai nevoie de var­za cruda, telina cruda si morcov crud in cantitati egale. Se amesteca legume­le, taiate foarte marunt sau date pe ra­za­toarea fina, cu suc de lamaie si putin ulei de masline. Adaugati apoi si ca­teva masline, 1-2 linguri de porumb fiert, patrunjel sau marar tocate fin.

La micul dejun consuma o felie de paine prajita si un ou sau o banana si un pahar de suc de grapefruit. La pranz, o farfurie de salata (300 g). Ca gustare poti consuma un mar, iar la cina, farfurie de salata (300 g).

Timp de 3 saptamani, consuma înainte de me­sele principale cate 100-150 g de salata. Poti manca orice, fara probleme, insa trebuie sa reducii portiile si sa eviti alimentele nesanatoase. Vei slabi, in cele trei saptamani, pana la la 5 kilograme. De asemenea, este foarte important sa te hidratezi suficient.

Cateva aspecte uimitoare despre ingrediebtele folosite


Varza:

- Ajuta la detoxifierea organismului

- Imbunatateste sanatatea gastrointestinala

- Indicat in tratarea ulcerului peptic

Telina:

- Reduce presiunea arterial

- Scade colesterolul negative

- Adjuvant in afectiunile articulare

Morcovul:

- Imbunatateste vederea

- Previne cancerul

- Efect antiimbatranire


Sursa: bzi.ro

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts