Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

22 martie 2017

Iată de ce trebuie să împrăștiem sare prin casa. Rezultatul este incredibil

Poate ca nu ai auzit pana acum de acest truc, insa atunci cand imprastii sare prin casa rezultatele obtinute sunt incredibile. Sarea este utilizata inca din cele mai vechi timpuri in gospodarie, atat pentru curatenie cat si pentru indepartarea daunatorilor. Este o solutie extrem de ieftina si eficienta, nefiind toxica pentru om sau animale.








Odata cu sosirea sezonului cald in casa se pot aduna mici daunatori care ne dau batai de cap. Daca te lupti sa scapi de furnici, gandaci sau purici trebuie sa stii ca sarea te va ajuta enorm. 

Tot ce trebuie sa faci este sa o imprastii prin casa. Combin-o cu bicarbonat de sodiu pentru cele mai bune rezultate si axeaza-te pe locurile retrase si ascunse precum praguri, crapaturi ci colturi intunecate. Lasa sarea sa actioneze cateva ore apoi aspira foarte bine. Repeta procedura. In doar cateva zile daunatorii vor mori prin deshidratare si casa ta va fi din nou curata.

Sarea te ajuta in nenumarate moduri. Cu ajutorul ei poti curata in mod eficient baia, daca o combini cu suc de lamaie si freci bine chiuvetele si cada. Acestea vor straluci si toate bacteriile vor fi indepartate. In plus, mainile tale nu vor mai fi afectate de substantele chimice din produsele de curatare pe care la achizitionezi din comert.

Sarea face minuni si daca te confrunti cu pete rezistente pe haine. Tot ce trebuie sa faci este sa pui pe pata sare din abundenta si apa calda. Lasa acest amestec sa patrunda in tesatura si actioneze timp de cateva ore si apoi baga haina respectiva in masina de spalat, cu detergent. Pata va disparea ca prin minune. Testeaza totusi aceasta solutie pe o portiune mica de material ca sa te asiguri ca acesta nu va fi afectat.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts