Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

25 martie 2017

Ceaiul minune 3 în 1! Stimulează pierderea kilogramelor în plus, elimină celulita și vă întinerește chipul!

Semintele de in sunt pline de vitamine, minerale, acizi grasi si fibre esentiale pentru o buna functionare a intestinului. De asemenea, sunt eficiente in eliminarea toxinelor si a compusilor care pun in pericol sanatatea.







Semintele de in reduc nivelul de zahar din sange si apetitul. Absorb unele substante nutritive din alimente, curata intestinele si furnizeaza organismului cu lecitina. Acizii lor grasi stimuleaza celulele grase si sporesc topirea excesului de grasime.

Acum ati inteles de ce semintele de in sunt ideale pentru cei care incearca sa piarda in greutate. Acestea ajuta indivizii sa piarda kilogramele in exces si sa-si mentina greutatea corporala normala.

Ceaiul de seminte de in este una dintre modalitatile de beneficia de proprietatile acestor seminte. Este unul dintre cele mai sanatoase moduri de a pierde in greutate, fara a renunta la alimente si fara a va infometa. Ceea ce este mai important, va ajuta sa evitati efectul yo-yo, nu mai puneti la loc kilogramele pierdute.

Ceaiul de seminte de in este grozav pentru persoanele care au avut o interventie chirurgicala sau se lupta cu gastrita, ulcerul gastric, cistita, pielonefrita si hemoroizii.

Ingrediente:


• 3 linguri de seminte de in

• 1 litru de apa clocotita


Mod de preparare:


Se adauga 3 linguri de seminte de in la un litru de apa clocotita. Este mai bine daca faceti acest lucru seara, astfel incat amestecul sa se poate odihni in timpul noptii. Termosul este bun ca recipient, dar daca nu aveti niciunul, folositi un bol cu ​​un capac. Strecurati ceaiul dimineata. Ar trebui sa obtineti un lichid gros.

Dozare:


Beti 150 ml din acest remediu de 3-4 ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mese. Faceti acest lucru intotdeauna seara, astfel incat sa-l puteti bea in timpul zilei. Si da, intotdeauna beti acest remediu in stare proaspata. Beti ceai de seminte de in, timp de 10 zile, apoi faceti o pauza de 10 zile. Repetati tratamentul pana cand starea dumneavoastra se imbunatateste.

Tratamentul cu ceai de seminte de in va ajuta la reglarea greutatii. Aveti grija sa beti si suficienta apa.

Consumul regulat de ceai de seminte de in, de asemenea, va va imbunatati aspectul pielii si tenului. Pielea va deveni elastica, sanatoasa si ferma.

Cu toate acestea, ceaiul de seminte de in nu este recomandat daca aveti probleme cu ficatul si cu rinichii.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts