Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

24 martie 2017

Bea acest elixir în fiecare zi pe stomacul gol şi CANCERUL va sta departe de tine

Natura ne ofera multe leacuri pentru probleme de sanatate si boli, iar tot ce trebuie sa facem este sa profitam de ocazie si sa incercam sa vindecam cancerul si alte boli cu ajutorul remediilor naturale.







Starea noastra sanatate este influentata de ceea ce consumam, motiv pentru care este foarte important sa stim diferenta dintre mancaruri alcaline si mancaruri acide, intrucat ele afecteaza organismul si starea lui de functionalitate. 

Mai exact, mediul acid din corp poate actiona ca un magnet pentru multe boli, in special cancer, din cauza ca acesta creste si se dezvolta doar in medii acide. Pe de alta parte, mancarurile alcaline contribuie la echilibrarea pH-ului si la o stare buna de sanatate.

Din aceasta cauza, o dieta pe baza de mancaruri alcaline reprezinta cea mai buna metoda de a ne proteja de orice fel de boala. Dietele alcaline pot fi eficiente in tratarea cancerului, chiar si in stare avansata.

Mancarurile toxice dezechilibreaza organismul, crescand astfel riscul aparitiei cancerului si al altor boli. Mancarurile acide cauzeaza cancer si dezechilibreaza nivelele de pH din corp. Este cunoscut fapptul ca intr-un mediu alcalin, celulele canceroase nu supravietuiesc.

Este recomandata inlaturarea alimentelor bogate in zaharuri, deoarece acest tip de alimente pot fi un motiv al aparitiei cancerului. Celulele canceroase se hranesc cu zaharuri.

In opozitie, ar trebui sa consumam doar alimente care imbunatatesc sanatatea generala si previn dezvoltarea cancerului si a altor tipuri de boli cronice. Asta inseamna ca este recomandat consumul de legume, seminte si fructe. Este de asemenea recomandata eliminarea carnii rosii si a produselor din carne procesata din dieta.

Cel mai rapid mod de imbunatatire a starii de sanatate si distrugere a celulelor canceroase este consumul de suc facut din legume cu frunze mari. Cele mai bune rezultate se obtin daca sucul este consumat dimineata pe stomacul gol.

Este usor de preparat, iar rezultatele sunt uimitoare.

Ingrediente:


  •  3 frunze de varza creata;
  •  o jumatate de cana de apa;
  •  o legatura de spanac;
  •  o lamaie.

Pregatire: 


Pune ingredientele in blender si amesteca-le pana se omogenizeaza. Bea imediat si savureaza acest elixir al sanatatii.


Sursa: ccplus.ro
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts