Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

24 martie 2017

“Băutura Miraculoasă a chinezilor” considerată un elixir pentru CANCER datorită proprietăților detoxifiante și antioxidante ale acestui mixt

Acest suc mixt se mai numește “Băutura Miraculoasă a chinezilor” (Miracle Drink) și este considerat un elixir pentru cancer. Acest efect puternic se datorează proprietăților detoxifiante și antioxidante ale amestecului de suc de morcov, sfeclă roșie și măr.







Băutura Miraculoasă: rețetă


Băutura Miraculoasă se poate prepara foarte ușor acasă, din aceste 3 ingrediente înzestrate cu virtuți terapeutice extraordinare. Povestea acestei băuturi a început cu vindecarea unui chinez bolnav de cancer pulmonar. El a băut timp de 3 lui acest elixir, la recomandarea unui fitoterapeut chinez, și s-a tămăduit definitiv de boala lui.

Ingrediente


– 1 morcov

–  1 sfeclă roșie

–  1 măr


Preparare


Morcovul, sfecla și mărul se curăță de coajă, și se adaugă crude în storcătorul de fructe. Sucul obținut se bea imediat. Pentru a-i îmbunătăți gustul, se poate adăuga o portocală și o bucățică de ghimbir. Cantitățile pot varia în funcție de necesitate, însă trebuie avut mereu grijă ca pentru fiecare doză de suc, cantitățile să fie egale. Dacă se adaugă o țelină, sucul devine mult mai puternic. În acest caz, sucul poate fi preparat din 2 morcovi, 1 sfeclă roșie mică, 2 mere și 1 tulpină de țelină.


Beneficii 


Acest tonic de legume super-hrănitor are foarte mult succes în curele de detoxifiere, de slăbire și întărire a sănătății. Este un adevărat cocktail de antioxidanți, vitamine, minerale și fitonutrienți de care sistemul nostru imunitar are mare nevoie astăzi.

Prin stoarcerea sfeclei, morcovului și mărului, obținem o băutură ușor de digerat și asimilat de către corp.

– Curăță corpul

– Accelerează tranzitul intestinal

– Tratează constipația

– Ajută la vindecare ulcerului

– Tratează tulburările digestive

– Previne bolile de ficat, pancreas și rinichi

– Scade tensiunea arterială mare

– Tonifică plămânii

– Combate atacurile de cord

– Îmbunătățește vederea

– Tratează ochii roșii și obosiți

– Reduce durerile musculare, de cap și de alt fel

– Tratează acneea și înfrumusețează pielea

– Combate halena cauzată de infecții sau indigestie

– Ajută la tratarea rinitei alergice

După doar 2 săptămâni de consum zilnic, sistemul imunitar va fi puternic fortificat, și corpul va simți aceasta.


Sursa: lataifas.ro
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts