Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

9 martie 2017

Această reţetă întăreşte şi regenerează oasele, genunchii şi încheieturile. Doctorii sunt uimiţi!

Hipocrate, cel mai de seamă medic al antichităţii, Pliniu, Galien şi Dioscoride au scris despre folosirea mierii în tratarea unei serii de boli. În lucrarea sa despre mijloacele de vindecare, Dioscoride considera mierea un adevărat panaceu, indicând-o în boli de urechi, de piept sau rinichi, în vindecarea rănilor şi a plăgilor. 






De asemenea, mierea de albine este mentionată şi în Biblie. Tărâmul făgăduinţei este menţionat ca fiind o ţară unde curg lapte şi miere. Străbunii noştri foloseau mierea ca remediu în toate cazurile de boli, de la artrită şi astm până la arsuri, constipaţie şi mahmureli, de la guturai la hemoroizi, de la migrene, pecingine şi varice ulcerate până la răni suferite în lupte (prevenea infecţiile şi accelera vindecarea).

Conform numerosilor experti in sanatate, pozitia incorecta a corpului reprezinta cauza majora a durerii de spate, incheieturilor si picioarelor. Cu atat mai mult, este foarte important sa ne corectam pozitia corpului pentru a preveni complicatiile.

In plus, va vom propune sa folositi aceasta reteta naturala care este capabila sa intareasca si sa regenereze oasele, genunchii, incheieturile si alina durerile.

Aceasta reteta simpla originara din Grecia antica produce efecte positive foarte mari.

Asa o puteti prepara:


  • 1 kg miere de flori salbatice
  • 10 lingurite de seminte de in
  • 50 g seminte de dovleac
  • 3 lingurite de stafide
  • 50 g seminte de floarea-soarelui
  • 50 g boabe de grau

Metoda de preparare:

Amestecati toate ingredientele de mai sus intr-un vas mare, amestecati bine si puneti mix-ul intr-un borcan de sticla

Folosirea:

Trebuie sa iei o lingurita din acest remediu inainte de micul-dejun si de masa de pranz.

Consumul acestui remediu puternic va stimula metabolismul, va va intari incheiturile si muschii inimii, si va regenera elasticitatea ligamentelor si tendoanelor.

In plus, aceasta miraculoasa reteta combate osteoporoza si osteoartrita. Trebuie sa stii, de asemenea, alt remediu natural foarte efficient in tratamentul durerilor de spate este gelatina organica.

Sursa: andreiturcu.ro , jurnalul.ro
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts