Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

30 martie 2017

20 de ierburi care ajută în lupta împotriva CANCERULUI

1. Astragalus

Planta chinezeazca, imunostimulatoare , cunoscuta pentru a stimula productia de interferon natural .De asemenea, ajută sistemul imunitar sa identifice celulele canceroase. Lucrul cu plante medicinale in cancer si cazuri de SIDA au fost încurajatoare. Anderson Cancer Centre din Texas MD a efectuat o cercetare care arata ca a lua Astragalus in radioterapie a dublat timpul de supravietuire.






2. Berberis (de exemplu, Podophyllum peltanum):


Purgativ activ incet. Cercetarile au aratat ca aceste plante au o acțiune puternică împotriva cancerului și au fost folosite cu mai multe tipuri de cancer, în special cancerul ovarian.

3. Sclipet(Sanguinaria canadensis)

Cercetarile arata consecvent activitatea anti-neoplazica. Este eficient împotriva tumorilor canceroase, și le poate micsora. Si-a dovedit utilitatea cu sarcoame.

4. Ghimpele (Ruscus aculeatus)

Ingredientele active ale acestei plante au fost dovedite anti-tumorale și anti-estrogenice. Astfel utilizarea acesteia cu precadere în tratamentul cancerului de sân.

5. Chiara pisicii (Uncaria tormentosa)

Un adaptogen și puternic imuno-stimulent, acesta îmbunătățește procesul de curatare al celulelor albe (fagocitoza). Este un companion excelent pentru astragal, curcumina și echinacea.

Cercetarile indică faptul că poate reduce dimensiunea tumorii, în special cu cancer de piele. De asemenea, ajută la reducerea efectelor secundare ale chimio si radioterapie.

6. Larrea mexicana

Cancer Watch acoperit un studiu de cercetare important din SUA, care laudă intens aceasta planSe pare că stimuleaza sistemul imunitar, impiedica metastazele si reduce marimea tumorii.

Pare a fi deosebit de interesanta cu cancer de san. Este, de asemenea, un antioxidant și anti-microbian, cu toxicitate redusă.

7. Curcumina (Radacina Turmeric)

Acest condiment (Curcuma longa sau rădăcină de Sofran) a fost dovedit a avea activitatea anti-microbiena si anti-inflamatorie semnificativa.Destul de anumite spitale din America iau în considerare utilizarea acestuia în tratamentul de polipi si al cancerului de colon(desebit de util anti- H. Pylori). Cu toate acestea noile cercetari arata ca se pot micsora atat tumorile de cancer si inhiba cresterea alimentarii cu sange a tumorilor.

Este un antioxidant puternic, cu beneficii de protectie ale ficatului, și a depășit mai multe medicamente anti-inflamatorii, fara efecte secundare în cercetare.

8. Radacina DANG SHEN(Codonopsis pilosula)

Crește atât celulele albe din sânge cat și a nivelul de celule rosii din sange, astfel încât poate fi extrem de utila pentru pacientii cu chimioterapie și radioterapie.

Diminueaza tumorile in orce tip de cancer.

9. ECHINACEA

Un alt cunoscut fortifiant al sistemului imunitar, a câștigat o reputațiein tratarea racelilor. Crește nivelurile de celule albe ale sistemului imunitar din organism.

10. Crizantema

Aceasta planta a provocat o furtună atunci când cercetarile de la Universitatea Rochester din New York, au aratat ca este mai eficace decat medicamente ca citarabina pentru a ucide celulele leucemie.

Agenția US Food and Drug pune ingredientul activ, parthenolide, pe programul său Fast Track. Nimic nu s-a auzit inca. Totusi FDA nu a aprobat niciodată o planta pentru utilizare ca un tratament de cancer.

11. Gentiana(Goldseal)

Una din cauzele de cancer la stomac poate fi bacteria Helicobacter pylori(de fapt pare a fi cauza cancerelor in general). Acestia au „vizuini” în mucoasa stomacului pentru a se ascunde de acizi gastrici și apoi provoacă iritații, reflux acid, ulcere si chiar cancer. Goldenseal este în general anti-microbian și este utilizat în Caraibe și Asia de Sud-Est împotriva paraziților. Goldenseal, ajutat de minerale, va ucide Helicobacter pylori. Veterinarii par să știe acest lucru, chiar dacă medicii nu.

12. SILIMARINA/ciulinul laptelui

Cunoscuta de ani pentru a fi de ajutor pentru ficat, aceasta planta a fost acum dovedita a fi capabile de a proteja ficatul în timpul chimioterapiei.

Cercetarile în America au aratat ca pacientii cu leucemie care au luat ciulinul laptelui au redus toxicitatea hepatica si efectele secundare ale chimioterapiei .

13. PAU D’ARCO

Aceasta scoarta de copac a fost gândita inițial pentru a fi un agent puternic anti-cancer, dar apoi acțiunile sale au fost clarificate la fel de puternic anti-bacteriane, anti-drojdii și anti-microbiene( ceea ce indirect subliniaza legatura cancer microbi).

S-ar putea să fie suficient individual, în unele cazuri de cancer.

Dar noi cercetari cu privire la ingrediente diferite au arătat ca quinoidele din Pau D’Arco posedă abilități de întărirea sistemului imunitar și ajuta în cazuri de sânge și cancer limfatic.

14. Trifoiului roșu

Cercetarile de la o serie de centre, inclusiv Royal Marsden au demonstrat potențialul său ca parte a unui program de tratament impotriva cancerului de directionat estrogen, de la piept până la prostata. Un ingredient activ în așa-numita Iarbă de Hippocrate este Genistein, anti-estrogeni.

15. Macrisul oii

Folosit in remedii din plante Essiac și in altel este o lotiune de curatare si regenerare de SIDA si face tesutul sanatos.

Există cercetari care confirma ca ajuta la normalizarea celulelor si tesuturilor deteriorate. Este, de asemenea, „vermifug” extrem de apreciat – viermi intestinali au puțină sau nici o rezistență la aceasta planta.

16. (Scutellaria barbata)

Cercetările au arătat acțiune împotriva mai multor tipuri de cancer, de exemplu, împotriva cancerul de plămâni, stomac și intestine.

17. SUTHERLANDIA (Tufisul cancer )

Studii de cercetare revizuite indica faptul ca aceasta planta este anti-inflamatorie, anti-virala si anti-fungica.

Aceasta stimulează sistemul imunitar și inhibă factorul de necroză tumorală.

18. THOROWAX sau iepurii de câmp AER (Bulpleurum scorzoneraefolium)

Cercetarea a demonstrat capacitatea sa de a spori productia de interferon natural si se pare deosebit de utilă în cancerul osos.

19. Iarba de grau

Unul dintre spitalele de top private din Asia de Sud-Est mizează pe beneficiile ierbii de grau.Un singur paharel de suc vă oferă clorofila de aproximativ 12 sau mai multe kilograme de broccoli. 

Acesta acționează ca un purificator de sânge, și ficat și agent de curățare a rinichilor. După două săptămâni de utilizare de zi cu zi, nivelul de oxigen din sange si tesuturi se va îmbunătăți, la fel ca circulație. Și oxigenul este dușman al celulelor canceroase, precum Otto Warburg a spus lumii.

A dat rezultate bune in zone precum Cernobil si cele afectate de radiatii din Japonia. Creeaza alcalinitate, ucide si celule canceroase.

20. Pelin

O alta planta din China, aceasta a depasit anumite medicamente anti-malarie și este acum utilizat de către agențiile de ajutor. Acesta este puternic anti-microbian și anti-drojdii(cauze de cancer) și poate fi folosit ca o parte a unei diete eficace anti-Candida. 

De asemenea, anumite tratamente pentru cancer cauzeaza excese de drojdii (de exemplu, în tratamentul leucemiei)care ameninta si mai mult sanatatea pacientilor. Drojdiile in exces sunt resimțite chiar de către unii experți de cancer de a fi una din cauzele de cancer.


Sursa: tratamenteanticancer.wordpress.com
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts