Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

19 ianuarie 2017

Rețeta de SLĂBIRE cu GRAPEFRUIT și OU! 9 kilograme în 7-10 zile!

Ce ai zice dacă ai da jos 9 KILOGRAME într-o săptămână? Totul este posibil cu DIETA MINUNE CU GRAPEFRUIT ȘI OU! Pe internet circulă de ceva timp o nouă dietă cu rezultate formidabile. Dieta este alcătuită exclusiv din ouă și grapefruit. Motivul pentru care este atât de populară este pierderea a 9 kg în doar o săptămână.



La prima vedere pare un pic imposibil, dar o să lămurim situația. Grapefruitul este în fapt un fruct care arde foarte rapid și eficient grăsimile. De asemenea, accelerează metabolismul, ceea ce înseamnă că se îmbunătățește și digestia. Pe de altă parte, ouăle sunt considerate cea mai bună sursă de proteine, iar combinația cu grapefruitul este foarte puternică.

Acest tip de dietă este foarte strict, așa că ai grijă să ai un organism perfect sănătos înainte de a pune în aplicare regimul. Acesta se întinde pe o perioadă de 7 zile, dar dacă observi rezultatele dorite în primele 3-5 zile, nu mai este necesar să continui.

Nu țineți această dietă mai mult de 10 zile!

Meniul principal:

Trebuie să consumi 5 grapefruit combinate cu 5-9 ouă pe zi. Dozajul ideal este de 10 porții de albuș de ouă cu ½ de grapefruit la fiecare oră. De asemenea, este necesar un consum mare de apă, și exerciții fizice constante: cel puțin 45 de minute de mers pe jos, în fiecare zi.

Este recomandat consumul de ceai verde dimineața, fără zahăr, și încă o altă cană de ceai seara, înainte de culcare. Vei observa cum organismul se va menține vitalizat și purificat. Agenții ceaiului de prevenire ai cancerului vor contribui la pierderea acelor kilograme în plus.

Realizat de Oana V. kilocalorii.ro

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts