Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

13 ianuarie 2017

Pentru o sănătate de FIER, iarna aceasta consumă aceste alimente!

Ca sa-ti începi anul in forta, cu multa energie si o sanatate de fier, asigura-te ca ai in meniu alimentele de mai jos.



1. Ciupercile


Sunt nelipsite din alimentatia romanilor pe timp de iarna, si nu degeaba. Atunci cand bunica le conserva pentru sezonul rece, stia ea ceva. Ciupercile au proprietati anti-virale, anti-inflamatoare si intaresc imunitatea. Sunt bogate in seleniu, care este un antioxidant puternic, cu rol in prevenirea mai multor forme de cancer. Consuma-le cat mai des – in salate crude, la cuptor, in zacusca, cu paste, sote.


2. Broccoli


Isi merita din plin reputatia de aliment-minune. Este plin de fibre, de vitamina C, de calciu si antioxidanti, toate cu un aport caloric foarte mic. In aceasta perioada, te ajuta sa lupti cu frigul, iti intareste imunitatea si iti da energie.


3. Telina


Este plina de fibre, de vitamine si potasiu. Are un rol important in lupta impotriva cancerului si este cel mai bun aliat in detoxifierea organismului. Si viata de cuplu poate beneficia de pe urma ei, deoarece echilibreaza hormonii din corp si combate impotenta si frigiditatea.
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts