Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

5 ianuarie 2017

Ingredientul pe care îl folosești la prăjituri te ajută să arzi RAPID grăsimea abdominală! Iată modul de preparare și utilizare

Îl folosești la prăjituri, dar știai că te poate scăpa de grăsimea abdominală? Descoperă condimentul care te va surprinde cu acțiunea lui imediată și eficientă! Dieta de toamnă cu unul dintre cele mai utilizate condimente! Talie de viespe cu ajutorul scorțișoarei! Descoperă beneficiile multiple ale acestui ingredient special!


Te-ai gândit vreodată că o să poți da jos acele câteva kilograme în plus, cu cel mai mic efort posibil? Totul devine de azi realitate cu ajutorul mierii și a scorțișoarei.
Aceste 2 ingrediente sunt foarte cunoscute pentru beneficiile lor medicinale. Au calitatea de a accelera natural metabolismul, cu o rețetă care poate fi preparată simplu, de către oricine.

Rețeta
Ingrediente:
2 linguri de miere
1 lingură de scorțișoară
1 cană de apă

Mod de preparare și utilizare:
Se fierbe apa și se toarnă peste scorțișoară
Se lasă să se răcească
Apoi se adaugă miera

Se bea înainte de culcare și dimineața, înainte de micul dejun. Se depozitează în frigider.

Beneficiile scorțișoarei:

Controlează nivelul insulinei
Scorțișoara are calitatea de a imita funcția insulinei. Ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și previne depozitele de grăsime în exces.

Accelerează metabolismul
Organismul va fi capabil să utilizeze mult mai eficient carbohidrații, prevenind transformarea acestora în grăsime.

Reduce nivelul de colesterol
Numeroase studii au demonstrat beneficiile scorțișoarei în scăderea nivelului de colesterol. Acest fapt este extrem de benefic pentru inimă. Atunci când pacienții diabetici au consumat regulat scorțișoară, s-a putut observa o scădere semnificativă a nivelului de colesterol și al greutății.

Realizat de Oana V.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts