Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

25 ianuarie 2017

Beneficii fenomenale ale semintelor de dovleac pentru corpul tau, lupta impotriva diabetului zaharat și îmbunătățesc vederea.

Ati irosit semințele de dovleac de-a lungul anilor? Din nefericire asa au facut cei mai multi dintre noi. Am putea sa le prăjim sau pur si simplu sa le mancam asa . Acestea sunt unule dintre alimentele perfecte ale naturii.




5 Beneficii fenomenale ale semintelor de dovleac pentru corpul tau

Semintele de dovleac sunt încărcate cu magneziu. Cei mai multi americani au deficit de magneziu. Fiind unul dintre mineralele cele mai vitale, sunt responsabile pentru a peste 300 de reacții biochimice diferite, care sunt esențiale pentru organismul dumneavoastră să funcționeze corect. 1/2 cană de semințe de dovleac conține 92% din valoarea zilnică de magneziu.

Semintele de dovleac cresc in mod natural testosteronul. Semintele de dovleac fac minuni pentru sănătatea sexuale masculina. Substanțele nutritive conținute în semințele de dovleac, cum ar fi vitaminele B, C, D, E si K joaca un rol foarte important în libidoului. În plus, semințele de dovleac sunt încărcate cu zinc, care este puterea din spatele nivelurilor ridicate de testosteron.

Semintele de dovleac îmbunătățesc starea de spirit și estomparea Hot Blitz-uri. Semintele de dovleac pot ajuta, de asemenea, îmbunătăți starea de spirit, deoarece acestea conțin triptofan, care este necesar pentru a produce serotonina din creier. Semintele de dovleac pot ajuta, de asemenea, cu bufeurile din cauza magneziului, care ajută la echilibrarea temperaturii corpului

Semintele de dovleac pot lupta împotriva cancerului. Semintele de dovleac contin compusi cunoscuti sub numele de cucurbitacins. Un nou studiu, a constatat că acești compuși sunt cunoscuți pentru a lupta impotriva cancerului si ucid diferite tipuri de celule canceroase.

Semintele de dovleac vă pot ajuta cu insomnia. Triptofanul, conținut în semințele de dovleac, este un amino acid care ajuta la producerea de melatonina si serotonina, care este responsabila pentru ciclul nostru de somn / trezit. Astfel, consumul de semințe de dovleac va ajuta sa adormiti mai usor.

Data viitoare cand mai iei vreun dovleac, nu ii mai arunca semintele.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts