Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

3 decembrie 2016

Tratează acasă aproape gratuit cariile, afecțiunile gingivale și albește dinții cu această pastă!

In zilele noastre, oamenii sunt mai obsedati de igiena orala decat au fost vreodata de-a lungul timpului. Din pacate stilul de viata al multora dauneaza foarte mult dintilor. Adesea ne grabim dimineata sa ajungem la timp la servici si nu reusim sa acordam dintilor timpul necesar periajului iar consumul de bauturi racoritoare si 


cafele produc pete care dupa aceea necesita tratamente speciale pentru a le face sa dispara.

Companiile producatoare de pasta de dinti fac reclama produselor lor speciale pentru albirea dintilor dar s-a demonstrat ca folosirea frecventa a acestor substante dauneaza smaltului dintilor ne informează 
planetapamant.com

Alte efecte secundare a acestor substante inalbitoare sunt afectarea gingiilor datorata iritarii tesuturilor moi din gura. In unele cazuri, aceste efecte secundare ale substantelor de inalbire sunt ireversibile. Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa inlocuim produsele din comert pentru ingrijirea dintilor cu produse naturale. Produsele din comert nu doar ca produc efecte secundare care afecteaza sanatatea orala dar nici nu sunt la fel de eficiente ca cele naturale.

Retetele de ingrijire in mod natural a gurii si danturii se invart in jurul turmericului care este foarte eficient si in alte afectiuni.

CUM SA PREPARAM ACEASTA PASTA DE DINTI NATURALA

Ingrediente:

– 1 lingura de ulei de cocos

– 0,5- 1 lingurita sau 2 capsule de turmeric


– ulei de menta piperita

Mod de preparare

Amestecati uleiul cu praful de turmeric si cu uleiul de menta.

Turmericul ajuta la durerile de dinti datorita proprietatilor sale anti-bacteriale si este foarte sanatos pentru dinti. Mai mult decat atata, turmericul calmeaza iritatiile gingivale, inrosirea gingiilor si reduce infectiile orale. Una din marile calitati ale turmericului este ca ajuta la decalcifierea glandei pineale.

Folositi acest amestec la fel ca si o pasta de dinti.

Majoritatea pastelor de dinti din comert contin fluoride care calcifica glanda pineala. Turmericul, spirulina, otetul de mere sunt cateva din alimentele care ajuta la decalcifierea glandei pineale, cunoscuta si ca al treilea ochi.

Multi oameni au sensibilitate dentara iar turmericul este ingredientul potrivit pentru reducerea inflamatiilor. Aceasta pasta de dinti va albeste dintii si in plus nu sunteti nevoiti sa bagati in gura toate acele chimicale.

Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti prietenilor si rudelor dvs.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts