Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

3 decembrie 2016

Planta ce tratează fibromul uterin, candida și alte infecții bacteriene

Rostopasca este o planta cu multiple proprietati curative, recunoscuta si folosita pentru efectele sale vindecatoare inca din Antichitate. Daca in trecut utilizarea plantei in scopuri curative era bazata pe traditia populara, in prezent cercetatorii au reusit sa izoleze substantele active din rostopasca, resposabile de efectele sale terapeutice. 


Deoarece contine o gama larga de alcaloizi, in doze mari intreaga planta este toxica, dar in dozele corecte ea are numeroase utilizari terapeutice.

Persoanele suferinde de negi ar trebui sa apeleze cu incredere la aceasta planta. Asadar, se foloseste un suc din planta, ce se aplica cu regularitate de trei ori pe zi, timp de minim 2 saptamani, pana la disparitia sau cicatrizarea acestora. De mentionat este faptul ca dupa ce negii au cazut, tratamentul trebuie sa se continue pentru inca 5, pana la 7 zile.

Infuzia din aceasta planta se foloseste in cadrul tratamentului exclusiv pentru fibrom uterin dar si a tumorilor benigne sau/ si maligne. Tot ce trebuie facut este administrarea interna cu ajutorul unui irigator sau a unei seringi (min. 15 ml), iar dupa acest artificiu, corpul trebuie tinut intr-o pozitie ridicata fata de orizontala, astfel incat sa-i permita lichidului sa patrunda in vagin.

Se repeta acest tratament 1-2 ori pe zi, timp de 49 zile. Acest tratament se poate urma si daca suferiti de candida, Chlamydia, trichomonas sau alte infectii bacteriene, cu mentiunea ca trebuie consultat medicul specialist inainte si dupa administrare.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts