Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

3 decembrie 2016

Oxigenează casa cu aceste plante! Nu vei mai simți efectele TOXINELOR

Cu siguranta ai auzit ca plantele poseda proprietati uimitoare de curatare a aerului si de creare a unui mediu perfect. In cazul in care vreti sa le pastrati in casa, acestea va vor filtra aerul din interior si vor elimina mucegaiul si toxinele.


Potrivit NASA, fiecare gospodarie ar trebui sa aiba intre 15 si 18 din urmatoarele plante pe o suprafata de 500 de metri patrati, si este recomandat sa pastrati cel putin una dintre acestea in dormitor. Planta care va elimina toate toxinele din casa si este considerata o bomba de oxigen este Aloe Vera.



Aloe Vera


Aceasta este o planta usor de intretinut care extripa substantele chimice poluante gasite in agenti de curatare. Purifica aerul prin absorbtia dioxidului de carbon, monoxidului de carbon si formaldehidei. Mai mult de atat, cand aveti un nivel ridicat de chimicale in casa, aceasta planta va dezvolta pete maro, tinandu-va la cunostinta ca exista o problema.



Ficus


Aceasta planta nu are nevoie de multa lumina si curata cu succes aerul. Fi atent la aceasta planta deoarece nu e recomandat sa stea langa copii sau animale deoarece frunzele ei sunt otravitoare.



Iedera


Iedera este de asemenea numita si Iedera Diavolului, fiind o alta planta renumita pentru abilitatile de purificare a aerului. Aceasta este una dintre cele mai bune plante de purificare a aerului, deoarece absoarbe formaldehida. De asemenea, imbunatateste simptomele de alergii si astm. Fii prudent cu aceasta planta, deoarece este toxica pentru animalele de companie si copii, asa ca incercati sa o tineti departe de acestia.

Crin verde


Crinul verde sau planta paianjen este top 3 la plantele de casa care sunt grozave in eliminarea formaldehidei, conform NASA. Are abilitatea de a absorbi toxinele din aer – formaldehida, stiren, monoxid de carbon si benzina.



Naparca


Naparca este aproape indestructibila si este foarte persistenta. Aceasta elimina toxinele si nu veti duce nici lipsa de oxigen daca aveti aceasta planta in casa. Imbunatateste puritatea oxigenului, in timp ce emite oxigen si nopatea atunci cand consuma dioxidul de carbon.


Sursa: planetapamant.com

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts