Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

15 decembrie 2016

O plantă care vindecă 75% în tumori în 15 zile! Cercetătorii afirmă că nicio tumoră nu a recidivat!

Blushwood (Hylandia dockrillii), în traducere copacul galben , planta are proprietăți medicinale excepționale, care sunt considerate ca in viitorul apropiat ar putea depasi in combaterea tumorii. În nordul Queensland din Australia, în pădurea tropicală, s-a dezvoltat o populatie Hilandia dockrillii mai mica, ale căror trăsături au studiat oamenii de știință timp de opt ani, și au ajuns la informația uimitoare.


300 de animale (câini, pisici, cai, diavoli tasmanieni) care au un aspect artificial cauzate de tumori Vrata și melanomi, utilizarea extractelor din boabe ale acestei plante vindecatoare tumorii în 75% din cazuri si, potrivit cercetatorilor, nici unul dintre tumorile vindecate ulterior nu a recidivat.

S-a demonstrat că ingredientul conținut în fructele de pădure distruge celulele tumorale, prin direcționarea fluxului sanguin din țesutul infectat și stimulează sistemul imunitar la descompunerea resturilor tumorale active. Cercetatorii au remarcat faptul că medicamentul nu are efecte secundare. Primele efecte ale operației sunt vizibile în termen de cinci minute, în timp ce toate tumorile dispar în termen de 15 zile, pur și simplu.

Dar planta are limitele sale. Este extrem de dificil să crească în zonele din afara din nordul Queensland. Dar nu fiti dezamagiti, pentru că există plante care au efecte similare asupra tumorilor si sunt tot în jurul nostru, iar acestea sunt cele 3 cele mai eficiente:

Ulei de cânepă – o lună pentru a utiliza

Patru ani de chimioterapie au distrus organismul uman a om din Croația. Când a început să folosească acest ulei ilegal, ulei de cânepă miraculos, lucrurile s-au schimbat în grabă. Acesta literalmente a scuipat tumora pe gura. După o lună de utilizare a acestui ulei, acesta a avut loc o rupere tumorii în două bucăți. Canabisul de ulei functioneaza cu adevarat si face minuni si vindeca de cancer, lucruri care pot fi confirmate de milioane de oameni din întreaga lume .

Graviola – foarte eficient!

Multe studii care sunt făcute în secret încă din anii 1970, au demonstrat ca aceasta planta ucide cu succes celulele canceroase in corpul nostru si este de pana la 10.000 de ori mai eficace decât chimioterapia Adriamicinul și (cel mai frecvent medicamente folosite in chimioterapie) – consecințele tratamentului sunt Graviola este restaurarea puterii și a imunității, spre deosebire de chimioterapie, care este extrem de obositoare.
Morcovi – opt luni de utilizare

Ann Cameron a putut sa se vindece de cancer în stadiul IV numai suc de morcovi, fara chimioterapie, radioterapie si schimbari in dieta. Dupa ce a fost operata de cancer de colon stadiul III, situația s-a înrăutățit, iar cancerul la sfârșitul anului 2012 ajunsese in metastaza la plamani, care se găsește în etapa a patra, terminală a bolii. Ei au recomandat chimioterapie , indiferent de faptul că nu a putut prelungi viața ei.

Ea a refuzat, și așa cum a studiat metode alternative de tratament, s-a întâlnit și cu informațiile despre Ralph Cole, care s-a vindecat cu sucul morcov de cancer , într-o cantitate de aproximativ 2 lire sterline de morcovi pe zi. Astfel, a început călătoria mea de vindecare, de băut aceeași cantitate. Prin modul in care este, uneori, de trei sau patru zile, ea a uitat de suc, și a mânca un rând de alimente diferite, uneori chiar nesănătoase.

Așa că, singura schimbare din viața ei era sucul de morcovi. În ianuarie 2013, după opt săptămâni de baut suc zi se zi, CT a a ratat ca tumorile canceroase s-au oprit in crestere; a existat o mică reducere a tumorilor și umflarea ganglionilor limfatici. În martie 2013, fără tumori noi, fara umflarea ganglionilor limfatici, iar tumorile existente continuă să se diminueze.

În luna iulie 2013, cancerul a dispărut, toti ganglionilor limfatici carcinogene au revenit la normal. Dupa opt luni de cancer de suc de morcov de băut au complet dispărut. Povestea ei a fost preluata de toate mass-media din lume, dar nu este singurul exemplu, există o multitudine.
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts