Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

18 decembrie 2016

Nu mai luați pastile pentru slăbit! Acest amestec din 3 INGREDIENTE delicioase vă dă senzația de sațietate și ARDE GRĂSIMILE!

Reduce grasimea abdominala si incetineste procesul de imbatranire! Iata cum se prepara acest ELIXIR DIN NUMAI 3 INGREDIENTE! Nuca de cocos a devenit foarte populara in ultimii ani pentru numeroasele sale utilizari, inclusiv pentru ingrijirea pielii si tratarea diferitelor afectiuni ale pielii, ca apa de gura, iar aroma delicioasa confera un gust uimitor prajiturilor, inghetatei si produselor de patisserie.


Beneficii de sanatate ale nucii de cocos

Ardeti grasime rapid cu aceasta reteta minune.
Acizi grasi: Uleiul de cocos este o sursa bogata de acizi grasi, care au capacitatea de a imbunatati sanatatea mintala si de a preveni incidenta degenerarii mentale care apare din cauza varstei.

Reduce apetitul: Continutul sau ridicat de acizi grasi poate suprima apetitul si va da senzatia de satietate pentru o perioada mai lunga.

Va da mai multa energie: O nuca de cocos pe zi poate imbunatati consumul de energie, ceea ce, in consecinta, accelereaza procesul de ardere a grasimilor.

Scade tensiunea arteriala: O serie de studii au aratat dovezi ca un consum regulat de ulei de nuca de cocos va reduce in mod semnificativ nivelul de colesterol, care va va proteja de aparitia bolilor cardiovasculare.

Arde grasimea: In afara de alte beneficii de sanatate, uleiul de nuca de cocos poate reduce semnificativ grasimea abdominala, conform studiilor.

Reteta tonicului din ulei de nuca de cocos care arde grasimea.

Ingrediente:


– 2 cani de ulei de nuca de cocos
– 2 lingurite de extract de vanilie
– 1 cana de seminte de chia

Mod de preparare
Puneti toate ingredientele intr-un bol mediu si amestecati bine pana cand veti obtine un amestec omogen. Se transfera amestecul cu lingurita in forme mici de copt. Puneti-le apoi la frigider si lasati-le sa stea cateva ore.

Va veti bucura cu siguranta de aceasta reteta cu nuca de cocos, indiferent daca sunteti iubitor de nuca de cocos sau nu. Pentru cei care sunt fani ai nucii de cocos, ei pot adauga nuca de cocos in produse coapte, paine, inghetata si prajituri. Ar trebui sa includeti nuca de cocos in dieta zilnica, incepand de astazi.


Sursa: kilocalorii.ro

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts