Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

3 decembrie 2016

Încearcă și vezi ce se va întâmpla în corpul tău dacă bei oțet de mere cu miere dimineața, pe stomacul gol

Vrei sa stii ce se intampla in corpul tau daca bei otet de mere cu miere dimineata, pe stomacul gol? Cei de la dailyhealthpost.com spun ca aceasta combinatie este un adevarat medicament pentru persoanele cu probleme digestive si nu numai.


Include in rutina ta zilnica acest obicei, de a bea dimineata, pe nemancate, otet de mere cu miere si vei simti o ameliorare a digestiei, iar durerile la nivelul muschilor, articulatiilor si gatului se vor reduce considerabil. Intr-un cuvant, aceasta bautura iti va imbunatati viata si iti va reda energia si starea buna de sanatate.

Trebuie sa citesti mai departe daca in prezent ai un stil de viata stresant si mananci haotic, in special alimente nesanatoase si bauturi carbogazoase, indulcite in exces. Aceste obiceiuri produc aciditate in corp si scad nivelul pH-ului, fapt ce duce la aparitia a numeroase boli, infectii si inflamatii.

Din fericire, daca bei otet de mere cu miere reglezi nivelul de alcanitate din organism. Prin acest gest cresti si pH-ul in corp, pentru ca acesta sa poata lupta mai eficace cu germenii si cu imbolnavirile.



Ce contine bautura din otet de mere cu miere


Otetul de mere este sucul de fructe fermentat, care si-a pastrat substantele valoroase din mere, precum pectina, vitaminele B1, B2, B6, biotina, acid folic, niacina, acid pantotenic si vitamina C. Contine, de asemenea, si minerale, cum sunt sodiu, fosfor, potasiu, calciu, fier si magneziu. In plus, are acid acetic si acid citric.

Mierea este un sirop dulce produs de albine cu ajutorul nectarului din flori. Contine potasiu, calciu, magneziu, fier, cupru, zinc, dar si vitamina C, tiamina, riboflavina, acid nicotinic, vitamina B6 si acid pantotenic. Cu cat mierea este mai inchisa la culoare si mai neprocesata, cu atat este mai bogata in nutrienti.



Iata ce beneficii aduce sucul dulce-acrisor


reduce durerile articulare;

trateaza refluxul gastric si calmeaza arsurile la stomac;

imbunatateste digestia si te scapa de constipatie;

reduce nivelul de colesterol „rau“ din sange;

scade presiunea arteriala;

te ajuta sa slabesti;

calmeaza durerile in gat;

creste energia;

elimina respiratia urat mirositoare;

scade riscul de inflamatii.


Cum prepari amestecul de otet de mere cu miere


Ca sa faci bautura-minune ai nevoie de o lingurita de miere, o lingurita de otet de mere si o ceasca de apa.

Amesteca ingredientele intr-un pahar de sticla inalt si bea continutul cu cel putin 20 de minute inainte de micul dejun. Poti sa consumi dupa oricata apa simti nevoia.



Atentie!


Inainte sa bei acest suc, discuta cu medicul. Daca iei medicamente cu efect diuretic, laxativ sau pastile pentru diabet zahar ori boli de inima, trebuie sa stii ca otetul poate interfera cu acestea.
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts