Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

15 decembrie 2016

Încearcă dieta de doar trei zile cu fructe!

Este un regim pe bază de fructe care detoxifică și energizează organismul în doar trei zile. Cunoscută sub numele de dieta de detoxifiere de trei zile, acest program alimentar a fost creta de nutriționistul și antrenorul de fitness Jay Robb. Această dietă este menită să purifice organismul de substanțele toxice din organism, însă este benefică și sănătății noastre.


Ce recomandă Jay Robb pentru regimul cu fructe?

În prima zi trebuie să bei un shake de proteine, fără îndulcitori, la fiecare două ore, între 8.00 și 4.00 după-amiaza. Pot fi folosite și prafurile proteice. La ora 18.00, mănâncă între 3 și 6 căni de salată din legume crude și până la 170 de grame de pui la grătar, cu o linguriță de ulei de măsline ca dressing. În cea de-a doua și a treia zi, dieta este aceeași, însă include tot felul de fructe, de la pepene galben până la căpșune, babane, mere și fructe de mango. Acestea trebuie consumate pe întreg parcursul zilei, în timpul orelor de masă. Cu excepția mesei de seară. La 18.00, vei mânca între 3 și 6 căni de salată de legume crude și o jumătate de avocado. Tot atunci bei un shake de proteine.

Deși numele dietei te duce cu gândul numaoi la fructe, regimul include și legume și shake-uri proteice în alimentație. Robb susține că dieta, suprnaumită Fruit Flush 3-Day Detox, este un progtam unic, pentru că oferă echilibrul perfect între fructe, legume și proteine, permițând persoanei care îl urmează să piardă în greutate și să scape de toxine, dar să-și mențină masa musculară. Diferă față de alte diete, deoarece majoritatea nu conțin și proteine.

Dieta Fruit Flush trebuie urmată doar pe parcursul acestor trei zile și nu mai mult. Cu toate acestea, cel carea creat regimul s-a gândit să pună bazele și dietei de 7 zile cu fructe, Fruit Flush 7-Day, care însă nu este o extensie a celei de trei zile, ci are un meniu diferit.
La ce trebuie să fii atent când ții dieta cu fructe

Robb îi sfătuiește pe cei care urmează această dietă să nu facă exerciții extrem de solicitante în această perioadă, cum ar fi cardio sau ridicări de greutăți. În cazul persoanelor care știu că au diverse afecțiuni sau alergii, aceltia ar trebui să meargă la medicul lor înainte să se apuce să urmeze acest regim.
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts