Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

6 decembrie 2016

Iată de ce în fiecare dimineață ar trebui să mănânci miere cu scorțișoară!

Scortisoara si mierea au o serie de efecte benefice asupra organismului uman, fie consumate separat sau impreuna. In acest articol, va prezentam remedii preparate din miere si scortisoara care pot trata o multime de boli, cum ar fi:


Artrita

Consumati zilnic o lingurita de miere amestcata cu jumatate de lingurita de scortisoara si veti scapa de artrita.

Cancerul

Mierea si scortisoara au proprietati anticancerigene, iar pentru a preveni aceasta boala e indicat sa consumati zilnic o jumatate de lingurita de scortisoara amestecata cu o lingura de miere.

Bolile inimii

Consumati cat mai des scortisoara si miere, deoarece au capacitatea de a face inima mai rezistenta in fata afectiunilor cardiace.

Raceala

Raceala poate fi combatata prin consumul unui amestec de 3 ori pe zi, format dintr-o lingurita de scortisoara cu 2 linguri de miere amestecate.

Colesterolul

Pentru a normaliza colesterolul, consumti zilnic,t imp de 3 saptamani ,un amestec format din 2 lingurite de scortisoara si 3 linguri de miere.E indicat sa evitati mancarea prajita si cea grasa.

Slabirea

Timp de doua saptamani, consumati in loc de micul dejun, 2 lingurite de miere amstecate cu o lingurita de scortisoara.Vei vedea rezultatele dupa cateva zile

Sistemul imunitar

Intarirea sistemului imunitar se face prin consumarea acestui amestec ori de cate ori doresti.Important este sa o faci cat mai des.
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts