Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

7 decembrie 2016

Îată câte lucruri minunate poate face o simplă ceapă:

Ceapa este un remediu natural pentru multe probleme de sanatate. Este cel mai bun remediu pentru vărsături severe și un antibiotic general, care poate stimula sistemul imunitar. Ceapa este din familia Allium și este bogata în sulf oferind ceapa cu proprietati antibiotice si antiseptice. Ceapa este de asemenea extrem de mare în Querectin antioxidant care ajută organismul să lupte împotriva radicalilor liberi.


Cure naturale. Condițiile respiratorii raspund bine la sucul de ceapa , acesta este un expectorant mare. Ceapa este buna pentru nivelul de colesterol, inima, artrita, un antioxidant mare, și bun aliat pentru diabet zaharat, datorită compușilor săi flavonoizilor și sulf. Ceapă a fost folosita ca tratament standard pentru mii de ani.

Tratamente cu ceapa:

• Congestii din piept- zdrobeste o ceapa în interiorul uleiului de cocos. Aplica un strat pe piept de pasta de ceapa si acopera pieptul cu un prosop apoi o cămașă.

• reteta Colic- indian Cherokee pentru copii care au colici: Se fierbe o cantitate mică de ceapa galbena taiata cubulete . Lasa ceapa se răcească în apă, apoi se scurge. Da-i copilului o linguriță de ceai de ceapa la fiecare oră, până când copilul pare să aibă o ameliorare.

• dureri de urechi / ceapa se toaca si se pune într-un ciorap subțire. Se pune ceapa in ciorap aplatizata peste ureche și se acopea capul. Scoateți atunci când durerea dispare.

• taieturi- foita transparenta ceapei va opri sângerarea moderată imediat. De asemenea, acționează ca un antiseptic pentru rana.

• Tuse- curata o ceapa mare și tai-o în jumătate. Pune in fiecare cupa de ceapa 1 lingura de zahar brun si acopera ceapa timp de o oră. Se consuma de două ori pe zi, pentru a potolii tusea.

• febra- ceapa tai-o în felii subțiri. Freca partea de jos a picioarelor cu ulei de nucă de cocos. Pune o felie subțire în arcul fiecarui picior și înveleste cu folie cling.

Se acoperă ceapa de pe picioare cu un ciorap peste noapte, pentru a permite ceapei sa extrage toxinele si boala din organism.

• curețirea aerului cu feliile de ceapa in toată casa pentru a purifica aerul de virusi si bacterii.

• voma- stoarce 1 ceapa alba sau galbena. sucul de ceapa înfășoara-l într-o pânză. Pune o ceașcă de ceai de menta si lasa-l sa se raceasca. Se beau 2 lingurite de zeama de ceapa si asteptati 5 minute. Se beau 2 lingurite de ceai de menta rece și așteptați 5 minute.

Se repetă atât sucul de ceapa si ceaiul de menta pana cand simptomele dispar. Vărsăturile ar trebui să se oprească imediat și greața trebuie să dispară în decurs de 15 minute.

folosește ceapa pentru lucruri neobișnuite:

• Frecați o ceapa tăiată pe corp să respingeti gandacii

• Sucul de ceapa frecat pe păru stimuleaza creșterea

• Sucul de ceapa alunga moliile

• Suc de ceapa fiarta si racit pulverizat pe plante alunga dăunători

• Frecați o felie de ceapa de un fier pentru a preveni ruginirea

Nativi americani au folosit ceapa pentru a trata raceala si gripa timp de secole. Chiar și Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut capacitatea ceapei pentru a calma tusea, congestia, bronșita și infecțiile respiratorii.

După cum se poate vedea, curele de ceapa au fost folosite în jur de secole si suntun tratament de încredere dovedit pentru multe boli.

Pentru sanatate incercati unul dintre aceste remedii naturale cu ceapa si o sa vedeti efectele pe pielea dumneavoastra.
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts