Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

6 decembrie 2016

Efectele NEGATIVE ale uscatului hainelor în casă!

Este placut sa ai haine curat si care miros frumos, dar unde le usuci dupa ce le speli? Daca raspunsul este in camera, trebuie sa incetezi sa mai faci acest lucru! Specialistii ne avertizeaza ca uscatul hainelor in camerele in care dormim are efecte negative asupra sanatatii, 


pentru ca apa care se evapora din haine poate provoca aparitia mucegaiului, lucru care ne afecteaza grav plamanii.

Sunt persoane care dupa ce s-au adresat medicului nu au mai uscat hainele in camera timp de 1 an, iar apoi au declarat ca sanatatea lor s-a imbunatatit semnificativ.

Mai multi cercetatori au constat ca hainele uscate pe calorifer pot creste nivelul de umiditate cu pana la 30%, iar mucegaiul se poate forma foarte usor.

Un lighean de rufe tocmai spalate inseamna in jur de 2 l de apa evaporata in camera. Persoanele sanatoase sunt de obicei rezistente la aceasta umiditate, insa persoanele cu imunitate scazuta, cu astm sau alte probleme respiratorii pot sa dezvolte afectiuni foarte grave ale plamanilor.

Avand in vedere toate acestea, se recomanda sa usuci rufele afara!
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts