Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

27 decembrie 2016

Dieta cu Castravete: Topeşti 6 kilograme în 14 zile!

Profită de perioada estivală şi recapătă-ţi formele. Cu această dietă specială cu castravete vei reuşi să pierzi până la 6,3 kilograme în 14 zile. Dacă vrei să slăbeşti rapid şi uşor, fără să îţi faci prea multe griji, atunci această dietă cu castravete ar putea fi soluţia care te va ajuta să îţi îndeplineşti obiectivele legate de pierderea în greutate. 


Dieta cu castravete este ideală pentru acele persoane cărora nu le place să se gândească prea mult la ceea ce mănâncă în timp ce ţin o dietă.

Această dietă cu castravete conţine doar câteva alimente pe care trebuie să le consumi şi este implementată preţ de 14 zile, iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare: poţi să topeşti până la 6 kilograme. Desigur, acest lucru depinde de cât de multă activitate fizică faci zi de zi.

Baza acestei diete este o salată de castraveţi care poate fi consumată în cantităţi nelimitate de fiecare dată când simţi că îţi este foame. Salata de castraveţi este bogată în nutrienţi şi nu va trebui să îţi faci griji că vei avea ceva de pierdut în această perioadă.

Alte alimente pe care le poţi mânca în timpul zilei, dacă ţii dieta cu castravete:
– 2 ouă fierte; sau 140 de grame de ton (conservă în ulei, dar uleiul trebuie scurs); sau 140 de grame de carne albă preparată la grill, pe grătar.
– 2 cartofi mari fierţi (aceştia pot fi fierţi în apă, preparaţi la aburi sau copţi în cuptorul aragazului, dar nu trebuie să îi prăjeşti în ulei); sau 3 felii de pâine din făină integrală.
– 450 grame de fructe proaspete de sezon.

La capitolul lichide, ar trebui să consumi apă plată, ceai şi cafea (fără zahăr).

Este strict interzis să consumi băuturi carbogazoase, alcool şi dulciuri în timpul dietei cu castravete.

La fiecare masă, dar şi între mesele principale, ai voie să mănânci cantităţi nelimitate de salată de castravete sau să bei un shake de castraveţi. Iar ori de câte ori simţi că îţi este foame, simte-te liberă să mănânci o salată de castravete.

Exemplu de meniu pentru o zi la dieta cu castravete:

Mic dejun: 2 ouă fierte tari + salată de castraveţi;
Gustare: 5 prune sau un măr mare sau piersică sau orice alt fruct de sezon;
Prânz: 2 cartofi fierţi + salată de castraveţi;
Gustare: o băutură simplă pe bază de castravete (castravete, lămâie şi apă);
Cina: salată de castraveţi.

Sursa: kilocalorii.ro

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts