Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

21 decembrie 2016

Condimentul care întinerește pielea, ACCELEREAZĂ METABOLISMUL și reglează greutatea corporală

Ati mai auzit despre laptele de aur? Este o bautura uimitoare facuta din ingrediente 100% naturale, condimentul principal este turmericul, de aici numele de “lapte de aur”. Compusul activ al turmericului, curcumina, contine mai mult de 150 de proprietati antioxidante, anti-inflamatorii si anti-cancer, care au un efect uimitor asupra sanatatii dumneavoastra.


Printre beneficiile sale putem include: proprietati anti-inflamatorii si analgezice, antioxidante, antimicrobiene, stimuleaza sistemul imunitar, curata ficatul, mentine tensiunea arteriala sub control, imbunatateste memoria si functia cerebrala, imbunatateste aspectul pielii, scade nivelul colesterolului, imbunatateste sanatatea digestiva, amelioreaza tulburarile neurologice, scade numarul trigliceridelor, regleaza metabolismul si mentine greutatea sub control.

Curcumina are doar un singur dezavantaj, daca este consumata ca atare biodisponibilitatea scade semnificativ. Cu toate acestea, avem o solutie pentru aceasta problema; ar trebui sa amestecati turmericul cu piper negru. Piper negru creste biodisponibilitatea curcuminei de 1000 de ori si de aceea aceasta combinatie este recomandata pentru a asigura o absorbtia optima.

Pregatiti acest “lapte de aur” foarte usor, trebuie mai intai sa pregatiti pasta de turmeric si apoi bautura. Iata cum faceti acest lucru:

Etapa 1: Pasta de turmeric
Ingrediente:
– 1/4 cana de pulbere de turmeric
– 1/2 lingurita de piper macinat
– 1/2 cana de apa filtrata

Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele intr-un bol mic pentru gatit si se amesteca bine. Trebuie sa amestecati in mod constant pana cand amestecul devine gros. Nu va dura mult timp, astfel incat sa nu va indepartati de aragaz. Se lasa amestecul sa se raceasca, iar apoi il puteti pastra intr-un borcan mic in frigider.

Etapa 2: ” Lapte de aur ”

Ingrediente:
– 1 cana de lapte de migdale
– 1 lingurita de ulei de nuca de cocos
– 1/4 lingurita sau mai mult de pasta de turmeric
– 1lingura de miere

Mod de preparare:
Se combina toate ingredientele, cu exceptia mierii intr-o oala pentru gatit. Se pune oala pe un foc cu intensitate medie. In timp ce se incalzeste aceasta combinatie de ingrediente se amesteca in mod constant si se lasa sa fiarba. Se adauga mierea la sfarsit. Beti aceasta bautura in fiecare dimineata si veti observa rezultate uimitoare in cel mai scurt timp.

 

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts