Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

18 decembrie 2016

Cicatricile, ridurile, sau orice pată pe care o ai pe piele vor dispărea! Freacă acest amestec de orice zonă cu probleme

Tuturor ne place să avem o piele vibrantă și strălucitoare, care este motivul pentru care se investesc nenumărati dolari pe produse scumpe și tratamente care de multe ori nu funcționează. Cu toate acestea, în loc de aceste elemente, trebuie să înțelegeti că vă puteți îmbunătăți calitatea pielii cu un amestec ușor natural care poate elimina ridurile, petele și cicatrici de pe fata.


Ingredientul principal al acestei soluții incredibil este mierea, nectarul dulce natural produs de albine, care stimuleaza fluxul de la nivelul pielii și îmbunătăteste pielea pe lângă diversele alte avantaje de sanatate care pot imbunatati starea generala de sanatate. Masca facială poate lupta cu acnee, pete, decolorarii si cicatrici pe fata si poate fi preparate cu ușurință. Iată cum:

COMPONENTE

1 linguriță de miere naturală

1 lingura de nucșoară

1 linguriță de suc de lămâie

1 lingură de scorțișoară pudră

PREPARAREA

Se amestecă toate ingredientele într-un castron până când veți obține un amestec gros, și se adaugă miere mai mult în cazul în care pielea este sensibila. Mierea are proprietăți calmante mari, care te vor scuti de inflamația la nivelul pielii, cu toate acestea, nu este recomandat pentru clienții care se confruntă cu acnee rozacee, deoarece dilată vasele de sânge în față. Puteți adăuga, de asemenea, argilă albă sau verde la masca. Includeți mai multă apă, dacă doriți ca amestecul să fie mai subțire.

Atunci când se aplică masca, feriti-va aplicarea pe ochi si gura. După aplicare, lăsați-l să funcționeze timp de 10 minute înainte de spălare cu apă caldă și de finisarea tratamentul cu o cremă hidratantă de înaltă calitate. Masca trebuie să fie constant aplicată numai pe locurile afectate. Dacă simțiți furnicături ușoare, este un indiciu că masca lucreaza și v-a disparea în câteva minute. Încercați tratamentul și toate problemele pielii faciale vor fi eliminate rapid!
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts