Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

27 decembrie 2016

BĂUTURA perfectă pentru FEMEI! Este IDEALĂ pentru pierderea în greutate, conferă strălucire pielii și reduce CELULITA!

kilocalorii.ro ne prezintă astazi bautura ideala pentru pierderea in greutate datorita compozitiei sale de seminte de in si apa clocotita. Semintele de in contin o multime de vitamine, minerale si acizi grasi. Curata organismul de toxine, scade glicemia si reduce apetitul.


Metoda de preparare:
In timpul noptii, efectuati urmatoarele: Intr-un litru de apa clocotita puneti 3 linguri de seminte de in. Lasati sa stea peste noapte. Cel mai bine este sa utilizati un termos. Daca nu aveti termos, utilizati un recipient cu capac. Strecurati-l dimineata. Veti obtine un lichid putin gros.

Consum:
Ceaiul trebuie consumat pe tot parcursul zilei, de 3-4 ori in 150 ml, cu o jumatate de ora inainte de masa. Ceaiul ar trebui pregatit in fiecare noapte pentru a doua zi. Nu faceti stocuri! Acesta trebuie sa fie intotdeauna proaspat preparat.

Ceaiul de seminte de in trebuie sa se consume timp de 10 zile, apoi se face o pauza de 10 zile si se repeta aceeasi procedura pentru a obtine rezultate. Astfel, veti pierde in greutate. Acesta nu creeaza dependenta si veti obtine o pierdere in greutate sanatoasa si in conditii de siguranta. Pentru o scadere in greutate vor fi nevoie de 3-5 tratamente. Beti multa apa in timpul acestor zile.

Acest ceai reduce pofta de mancare, asa ca, pentru a obtine rezultate rapide (in scopul de a pierde in greutate), puteti consuma ceaiul de seminte de in la mic dejun si cina. Optional, puteti indulci cu putina miere.

Cu un consum regulat veti observa schimbari pozitive pe pielea dumneavoastra, ea va deveni mai sanatoasa, mai elastica, mai fina. Ceea ce este foarte important pentru femei, atunci cand pierdeti in greutate, pielea nu se va relaxa si veti observa cum se dizolva celulita, cum va fi mai putin vizibila.

Contraindicatii: Consumul de seminte de in nu se recomanda in cazurile: probleme cu ficatul (daca aveti o boala hepatica grava, doza trebuie redusa, sub control strict), pietre la rinichi.

Masca din seminte de in poate fi foarte buna pentru ten.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts