Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

6 decembrie 2016

Băutura care te va scăpa de DURERI DE PICIOARE, DE SPATE ȘI DE ARTICULAȚII în 7 ZILE!

Oamenii se confrunta adesea cu dureri din cauza stresului, posturii necorespunzatoare si stilului de viata nesanatos. Cele mai frecvente dureru sunt cele de picioare, de articulatii si de gat. Uneori suntem prea ocupati cu munca si chiar daca simtim durere, continuam sa o ignoram.


 Dupa ce ajungem acasa, simtim durere iar, pana cand ajungem in punctual in care nu mai putem sta sau merge pe jos si trebuie sa ne intindema. Multi oameni care muncesc la birou si care petrec mai multe ore in fata calculatorului se confrunta cu dureri grave de spate si gat. Daca va confruntati in mod constant cu acest tip de durere, atunci iata o reteta care va poate ajuta.

Ingrediente:

• 150 de grame de gelatina comestibila

• apa rece

Aceste ingrediente va ajung pentru o luna.

Se toarna cinci grame de gelatina intr-o ¼ de pahar cu apa rece. Se agita amestecul un pic si se lasa la macerat pana dimineata. Nu-l puneti in frigider, deoarece gelatina se va transforma intr-un jeleu chiar si dupa o noapte.

Luati aceasta doza in fiecare dimineata, pe stomacul gol si veti incepe sa observati efectele benefice dupa prima saptamana. Se bea amestecul timp de o luna, pentru a avea rezultate permanente. S-ar putea sa nu fie necesar sa repetati acest proces, dar daca totusi e nevoie sa-l repetati, puteti sa o faceti dupa sase luni. Daca nu va place gustul, puteti adauga un pic de miere, suc sau iaurt.

De ce este eficace?

Gelatina poate fi obtinuta prin prelucrarea unui tesut de la animale si poate include colagen, oase, tendoane si cartilaj. Se compune din doua forme de aminoacizi, hidrospirolina si prolina, acestea ajuta la recuperarea tesutului conjunctiv.

Gelatina nu este buna numai pentru articulatii, dar imbunatateste, de asemenea, sistemul imunitar, metabolismul si capacitatea mentala. Consumul regulat de gelatina poate intari muschii inimii si poate face tendoanele si ligamentele elastice si mult mai puternice. Ea are, de asemenea, un efect pozitiv in cazul prevenirii osteoartritei si osteoporozei.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts