Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

21 decembrie 2016

3 cești pe zi din acest ceai și vei pierde în talie chiar și 20 cm în scurt timp!

Iată ceaiul minune cu ajutorul căruia poți să scazi în talie chiar și 20 de centimetri – Subțiază-ți talia cu până la 20 de centimetri cu ajutorul acestui ceai natural – Una dintre cele mai eficiente combinații de ingrediente în ceea ce privește stimularea pierderii în greutate este combinația de ceai verde cu scorțișoară și foide dafin.


Această rețetă este unealta perfectă pentru a-ți accelera metabolismul și pentru a-ți îmbunătăți funcția digestivă, toate acestea ca rezultate a aromaticelor ingrediente care pot să topească kilogramele văzând cu ochii.

Pentru a prepara acest ceai vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
– 800 ml apă
– O linguriță de ceai verde
– Un baton de scorțișoară
– 3 frunze de dafin

Metoda de preparare este una foarte simplă în fapt; am putea să spunem că este printre cele mai simple atunci când vine vorba de ceaiurile și de rețetele pentru slăbit în general. Iată cum se poate prepara, așadar, acest ceai remediu ideal pentru talia ta.

Începi prin a pune apă la fiert într-un recipient și atunci când aceasta începe să fiarbă, o iei de pe foc și apoi adaugi în ea toate acele ingrediente pe care le-am enumerat mai sus: batonul de scorțișoară, frunzele de dafin și acea linguriță de ceai verde. Acoperi această mixtură din oală și lași să se răcească totul pentru 15 minute.

Prima ceașcă din acest ceai ar trebui să se consume dimineața, de preferat pe stomacul gol, iar celelalte în restul zilei.

Ar trebui să vezi primele rezultate ale acestui tratament în câteva zile. Lucrul bun este că foile de dafin și scorțișoara îmbunătățesc digestia și te ajută să arzi din grăsime.

Dacă vrei ca rezultatele tale să crească, fă în paralel exerciții fizice și ține o dietă echilibrată.

Nu consuma acest ceai în timpul sarcinii sau dacă alăptezi. Nu este recomandat pacienților cu sindrom colorectal.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts