Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

16 noiembrie 2016

Taie câteva lămâi și pune-le în dormitorul tău. Nici nu te gândeai la aceste efecte benefice!

Lamaile iti imbunatatesc viata in diferite moduri. Puterile lor nu pot fi niciodata ignorate. Lamaile sunt buna la curatat lucruri. Sunt deasemenea un puternic antiseptic.Mirosul lor este proaspat. Exista un motiv pentru asta.Iti ridica buna dispozitie si adesea sunt recomandate in tratarea depresiei si a anxietatii.


Lamaia pentru infrumusetare-lamaile sunt folositoare pentru tratarea bolilor de piele.Ajuta la curatarea scalpului. Trateaza acneea si punctele negre ale pielii.

Ia o jumatate de lamaie si freac-o de genunchi, coate si calcaie. Acestea vor deveni moi. Mai are si alte intrebuintari: iti improspateaza respiratia, ajuta la durerile de picioare si albeste unghiile.

Lamaia pentru o sanatate buna- te ajuta la tratarea multor boli: artrite, reumatism, probleme digestive.Previne piatra la rinichi si detoxifiaza corpul.Inafara vitaminei C contine vitamine si minerale ca:potasiu, magneziu, fier, cupru, vitamina A, vitamina E si crom. Antioxidantii din ea lupta impotriva imbatranirii.

Imbunatateste viata-pentru asta taie 3 lamai si pune-le in locul in care dormi. Lasa-le peste noapte.Repeta asta zilnic. Iata beneficiile:
Improspateaza aerul. Aerul va fi mai proaspat in camera.
Te ajuta sa respiri mai bine.Trateaza raceala si astmul. Vei avea o stare de bine.
Inlatura mahmureala si oboseala.Te vei trezi cu o stare buna. E un lucru rar in ziua de azi.

Vei fi plin de energie intreaga zi.Acest truc este mai bun decat orice alt energizant din market.

Incearca-l si in curand vei vedea rezultatele.
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts